Go Back
+ servings
italiensk salat

Italiensk salat

Hjemmelavet italiensk salat med ærter og gulerødder
5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 min
Samlet tid 10 min
Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 150 g gulerødder
  • 150 g ærter
  • 3 asparges
  • 1 forårsløg

Dressing

  • 1/2 dl creme fraiche
  • 1/2 dl mayo
  • 1/2 tsk æblecidereddike
  • 1 knivspids sennep (jeg brugte en grov sennep)
  • 1/2 tsk honning
  • 5 dråber citronsaft
  • 1 knivspids salt
  • lidt frisk kværnet peber

Sådan gør du
 

  • Skræl og skær gulerødderne fint.
  • Asparges skæres i små fine stykker.
  • Kog gulerødder i max 1-2 min.
  • Tilsæt ærter kog max 1-2 min
  • Put asparges i gryden med kogende vand, lige inden du hælder vandet fra.
  • Lad grøntsagerne blive så tørre som muligt.
  • I en skål blandes creme fraiche, mayo, æblecidereddike, sennep, honning og citronsaft.
  • Hak forårsløget fint og tilsæt i dressingen.
  • De kogte grøntsager blandes i dressingen.
  • Smag til med salt og peber (kan være du kan lide mere salt end mig).
  • Kan serveres med det samme men smager lige lidt bedre med en time i køleskabet.
Keyword Frokost, Påske
Kan du li' denne opskrift?Skriv en kommentar her