Denne lynhurtige pastaret er fuldstændig fantastisk! Den kræver næsten intet arbejde og er perfekt comfort food. Det er så enkelt at alle kan lave den her ret.
Den bagte cremet feta sammen med de bagte søde tomater er den vildeste kombination sammen. Jeg har en stor kærlighed til hvidløg så det er selvfølgelig et stort plus for mig. Hvis du ikke er til hvidløg kan du sagtens undlade det.

Tomat og feta pastafadet er virkelig en af dem der overraskede mig, fordi Nor spiste en kæmpe portion og bad om mere. Så lige jeg har fået en go to ret som alle kan lide herhjemme og den tager ca 35 min at lave.

Denne lynhurtige pastaret er fuldstændig fantastisk! Den kræver næsten intet arbejde og er perfekt comfort food. Det er så enkelt at alle kan lave den her ret. Tænd ovnen på 200 grader. I et mellem størrelse fad smut i oliven olie, putter du feta, tomater, hvidløg og rosmarin. Fadet skal i ovnen i ca 30 min. Når der er 10 min tilbage koger du pastaen brug kogetiden på pakken, gem 1 dl pastavand. Tag fadet ud af ovnen, tag rosmarinen og hvidløget op. Den bløde midte af hvidløget skal tilbage i fadet. Men en gaffel maser du fetaen, tomaterne og hvidløget sammen. Tilsæt pasta vand og pasta og rør godt rundt. Drys fint hakket basilikum henover og server med det samme.Tomat og feta pastafad
Ingredienser
Instruktioner
Mange tak fordi du læser og følger med på min lille blog.
Hvis du skulle få lyst til at dele min opskrift på bagt tomat og feta pastafad på de sociale medier ville jeg blive så utrolig glad.
Del endelig gerne billeder hvis du laver en af mine opskrifter, husk at tagge mig!
Du kan se alle mine billeder på MIN instagram profil lige her.
God madlavning.
Kathrine