Svinemørbrad i marinade – perfekt til grillen

Nu er grill sæsonen gået i gang vi mangler bare vejret…

Din svinemørbrad kommer til at smage helt fantastisk. Generelt er denne marinade rigtig god til svinekød på grillen bliver den kun endnu bedre.

Da der var okay vejr tænkte jeg uhh jeg kan lige nå at lave lækker aftensmad på grillen i dag.

Hvor tog jeg dog fejl.

Maden blev vildt lækker men jeg blev fuldstændig gennemblødt i processen. Himmelen åbnende sig og det stod ned i stænger. Dansk sommer er bare blevet lig med skybrud. Tror jeg skal have lavet et rigtig udendørskøkken så jeg kan grille og klargøre alle mine grønsager udenfor hele sommeren.

Denne opskrift er meget nem og ret hurtig lav gerne opskriften dagen før og lad den stå natten over. Den blander smager af det sure og det søde rigtig godt og det passer helt perfekt til svinemørbraden.

Svinemørbrad i marinade

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen stemmer endnu)
Aftensmad Dansk
Af Kathrine Kristensen Portioner: 4 personer
Prep Time: 30 min Cooking Time: 35 min Total Time: 1 time 15 min

Nu er grill sæsonen gået i gang vi mangler bare vejret... Din svinemørbrad kommer til at smage helt fantastisk. Generelt er denne marinade rigtig god til svinekød, på grillen bliver den kun endnu bedre.

Ingredienser

  • 2 spsk sennep
  • 2 spsk brun farin
  • 1 spsk citron
  • 1/2 tsk salt
  • 2 fed hvidløg
  • 1 svinemørbrad

Instruktioner

1

Start med at fjerne fedt klumper og sener fra svinemørbraden.

2

Læg svinemørbraden i en pose

3

Fjern skal på hvidløg og pres det ned i posen og tilsæt de andre ingredienser.

4

Lad svinemørbraden står i en halv time, gerne mere.

5

Tænd grillen eller ovn

6

Det bedste resultat får du ved at bruge et termometer og midt temp. skal gerne være omkring 68 grader.

7

Tag kødet ud og lad det hvile i minimum 5 min.

 

Hvis du laver min opskrift så tag et billede og tag mig på Instagram.

Tak fordi du gad at læse med 🙂

Du må meget gerne dele min opskrift hvilket du nemt kan gøre herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close
To the moon