Sund svensk pølseret – en let aftensmad

Hurtig og nem aftensmad

En sund version af en klassiker. Denne sund svensk pølseret er hurtig og velsmagende. Med masser af rodfrugter og mindre fedt.

Det er ikke den mest gourmet agtige aftensmad men det smager nu godt. Så er det også ret hurtigt at lave og perfekt til hverdage.

Jeg vil anbefale dig at købe nogle gode kvalitetspølser fremfor de billige. Det giver en laaaangt bedre smag og eftersom det er det i retten der giver mest smag vil det være gennemtrængende.

Du kan nemt tilføje andre slags rodfrugter til retten.

svensk pølseret

 

Sund svensk pølseret - en let aftensmad

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen stemmer endnu)
Af Kathrine Kristensen - Nor's mor Portioner: 4 personer
Cooking Time: 40 min

En sund version af en klassiker. Denne sund svensk pølseret er hurtig og velsmagende. Med masser af rodfrugter og mindre fedt. Smager fantastisk og er perfekt simremad

Ingredienser

  • 1 knoldselleri (lille)
  • 4 kartofler
  • 4 pastinakker
  • 3 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 6-8 pølser
  • 1-2 tsk paprika
  • 1 dåse hakket tomater
  • 250 ml madlavningsfløde
  • 1 grøntsagsfond

Instruktioner

1

Skræl og skær rodfrugterne i småstykker.

2

Kog rodfrugterne, når de er kogte hælder du vandet fra og lader dem stå.

3

Skræl og hak, løg og hvidløg (kan også presses hvis du synes det er nemmere).

4

Pølserne skæres i små stykker.

5

Steg i en stor gryde løg og hvidløg til de er bløde.

6

Tilsæt herefter pølserne, gerne ved høj varme så de får stegekant.

7

Put paprika i og rør godt rundt.

8

Hæld rodfrugterne i den store gryde sammen med hakket tomater, grøntsagsfond og madlavningsfløde.

9

Lad retten koge i 5 min og rør rundt i mens.

10

Smag til med salt og peber.

 

Hvis du laver min opskrift så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram.

Tak fordi du gad at læse med 🙂

Du må meget gerne dele min opskrift hvilket du nemt kan gøre herunder.

God madlavning

Kathrine

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *