Sund og nem jordbærdessert

Den nemmeste sunde dessert jeg længe har fået. Denne dessert smager skønt af jordbær, er dejlig cremet og er hurtig at lave. Sund og nem jordbærdessert som næsten kunne være en morgenmad. Jeg har måske allerede spist den til morgenmad et par gange…

Det er blevet en absolut go to hos mig, derfor synes jeg det var fair at jeg deler denne opskrift. Der er også begyndt at være masser af friske jordbær i butikkerne.

Jeg ved godt du tænker “Ej Kathrine, ikke hytteost og ikke i blenderen. ” Jo jo den er altså god nok og hold op det smager godt. Jeg tænkte det samme da jeg så en bruge hytteost i en tomat sauce, men det er mega godt!

Jeg har dog fundet ud af at det ikke er alle hytteoste man kan gøre det med… Den eneste jeg kan få cremet er fra Karoline og det skal være 4 %.

Jeg har ikke prøvet at lave opskriften med jordbær fra fryseren, så ved ikke om det dur også.

Jeg kan afsløre at dette bliver min sommer go to opskrift hver gang de andre skal have koldskål og vil ikke føle jeg går glip af noget! Jeg spiser stadig keto og skal gøre det hele foråret. Derfor kunne der også godt være en koldskål udgave på vej!

Sund og nem jordbær dessert

Den kan også godt holde sig i køleskabet en dag eller to.

Denne snack er ideel til at tilfredsstille dine søde tand, samtidig med at den giver dig en sund mængde protein fra hytteosten og vitaminer fra jordbærrene. Du kan også eksperimentere med forskellige variationer, som fx at tilsætte lidt honning eller hakkede nødder for ekstra smag og tekstur.

Jeg puttede lidt ristet hasselnødder (vi kalder dem nutella nødder herhjemme og de monster gode) på toppen sammen med lidt mynte fra haven.

Så hvis du har brug for en lille snack i løbet af dagen, eller hvis du vil forkæle dig selv med noget lækkert og sundt, så prøv denne sund og nem jordbærdessert. Det vil helt sikkert tilfredsstille dine smagsløg og tage den værste snacksult.

Sund og nem jordbærdessert

Sund og nem jordbærdessert

Skøn sommer dessert med jordbær, fyldt med protein og kan lige gå som keto.
No ratings yet
Antal 2 Personer

Ingredienser
  

  • 200 g hytteost 4%
  • 3 mellemstore jordbær
  • 50 g creme fraich 18%
  • 1 tsk sukrin gold

Sådan gør du
 

  • Start med at vaske jordbærrene.
  • Fjern den grønne top.
  • I en blender putter du hytteost, creme fraiche og jordbær.
  • Min blender kunne gøre det cremet på 6 sek. Det kan være din er hurtigere eller langsommere.
  • Når du har fået en cremet masse tilsætter du sukrin og rører rundt med en ske.
Kan du li' denne opskrift?Skriv en kommentar her

Tak fordi du følger med her på min lille blog.

Hvis du skulle få lyst til at dele denne opskrift på sund og nem jordbærdessert på de sociale medier, ville jeg blive så utrolig taknemmelig.

Del meget gerne billeder hvis du laver en af mine opskrifter, det giver en lille madblogger så utrolig meget glæde 😉 Når i skriver kommentarer og beskeder, fordi i kan lide opskriften bliver jeg så glad og får lyst til at lave en masse nye opskrifter til jer.

Så tak til dig for besøget, håber vi ses igen.

Du kan se flere billeder og følge med i min hverdag på min instagram profil (masser af have og mad i stories).

God madlavning.

Kathrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close
To the moon