Squash pizzabund 🍕

Sprød og lækker squash pizzabund.

Denne squash pizzabund er utrolig velsmagende og sprød. Denne opskrift er keto, lchf, gluten fri og perfekt til når du har lyst til pizza men ikke vil have en mel bund.

Jeg må ærligt indrømme jeg ikke bryder mig ret meget om blomkåls pizza, eller en blomkåls pizzabund. Der er for meget kål smag over den. Derfor prøver jeg gerne nogle nye måder at lave en god pizzabund på. Det tager jo gerne lidt tid og lidt tests før det bliver helt godt nok til at komme på bloggen. MEN nu er jeg klar med denne sag squash pizzabund. Altså en squash pizza.

Den blev sørme også godkendt af min mand, som slet ikke er blomkålspizza fan. Så meget at denne squash pizzabund er blevet bestilt en gang om ugen hver uge.

Grunden til at denne pizzabund er så god og sprød er fordi den bliver bagt på begge sider.

squash pizzabund - keto

Her ser du squash pizzabunden med meget tyndt skåret rødløg og ost.

squash pizzabund, keto, gluten fri, lchf

Jeg valgte at putte rucola, parma skinke, rød pesto med ekstra oliven olie og pinjekerner på denne squash pizzabund som. Det var en super lækker og smagfuld pizza og kan kun anbefales.

Hvis du også bare har oste craving fordi du kører low carb så put 2-3 forskellige oste på og lave den vildeste oste pizza (hvis du er i tvivl så har jeg vildt meget oste pizza craving lige nu).

For at denne pizza kan være low carb er du nød til at spare på løg og din pesto skal være så low carb som mulig. Tilsæt gerne ekstra olie.

Squash pizzabund

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (27 stemmer, gennemsnit: 4,37 ud af 5)
Af Kathrine Kristensen - Nor's mor Portioner: 3-4 personer
Prep Time: 15 min Cooking Time: 50 min Total Time: 1 time og 5 min

Denne squash pizzabund er utrolig velsmagende og sprød. Denne opskrift er keto, lchf, gluten fri og perfekt til når du har lyst til pizza men ikke vil have en mel bund.

Ingredienser

  • 1 squash
  • 2 æg små
  • 100 g ost mozarella (pizza ost)
  • 30 g parmasan
  • 1/2 tsk salt

Instruktioner

1

Tænd ovnen på 200 grader.

2

Riv squash fint.

3

Pres al væsken ud af squashen i et klæde.

4

Riv ostene fint.

5

Bland alle ingredienserne sammen i en skål.

6

Rør rigtig godt rundt.

7

På en bageplade med bagepapir hældes massen ud.

8

Form den som en tynd cirkel. Den skal være tynd som mulig, uden du kan se bagepapiret.

9

Bag den i 20 min, den skal være gylden.

10

Tag et stykke nyt stykke bagepapir og brug det til at vende dejen om på.

11

Bages igen i 15 min.

12

Put dit fyld på og bag i ca 15 min.

Leder du efter en anden slags pizzabund end squash pizzabund så finder du en lavet på sød kartoffel lige her.

sød kartoffel pizzabund

Har du forslag til andre pizzabunde jeg skal lave?

Jeg overvejer en spinat udgave. Skriv dit ønske i kommentaren her under.

Tak fordi du følger med her på min lille blog.

Hvis du skulle få lyst til at dele opskriften på big mac salat på de sociale medier ville jeg blive så utrolig taknemmelig.

Del meget gerne billeder hvis du laver en af mine opskrifter, det giver en lille madblogger så utrolig meget glæde 😉 Når i skriver kommentarer og beskeder fordi i kan lide opskriften bliver jeg så glad og får lyst til at lave en masse nye opskrifter til jer.

Så tak til dig for besøget, håber vi ses igen.

Du kan se flere billeder og følge med i min hverdag på min instagram profil (masser af have og mad i stories).

God madlavning.

Kathrine

Deltag i snakken

  1. Cathrine says:

    Det er den bedste sunde pizzabund jeg nogensinde har lavet selv!

  2. Jeg har i massevis af den nævnte grøntsag i min have og er altid lydhør overfor, hvad jeg dog kan bruge den enorme gavmilde produktion til. Jeg vil derfor gerne have præciseret hvor meget squash, du bruger. I min have får de nemlig alle størrelser fra kæmpe græskar til lille drueagurk afhængig af, hvor hurtig jeg får dem brugt.

    1. Kathrine Kristensen Author says:

      Hej Ulla

      Jeg var lige ude og hente en der passer i størrelse i haven og veje den. Ca 250 g.
      Det lyder jo fuldstændig fantastisk med sådan en have!

      Hilsen Kathrine

  3. Herhjemme har vi squash i mange størrelser ? hvor stor ca. er den du tænker på?
    Vi glæder os til at teste opskriften af ?

    1. Kathrine Kristensen Author says:

      Hej Alice

      Ca. omkring de 250g. 🙂
      Det lyder da så dejligt med masser af squash.

      Hilsen
      Kathrine

  4. Bettina Feldskov says:

    Kan du sige noget om hvor mange gram squash der ca skal bruger.
    Der er stor forskel på squash.
    I øvrigt en rigtig lækker opskrift😋

    1. Kathrine Kristensen Author says:

      Hej Bettina

      Jeg var lige ude i køkkenet og veje en ca 300 gram. Jeg fjerner enderne 🙂

      Mvh Kathrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close
To the moon