Squash pizzabund 🍕

80 / 100

Sprød og lÌkker squash pizzabund.

Denne squash pizzabund er utrolig velsmagende og sprød. Denne opskrift er keto, lchf, gluten fri og perfekt til nür du har lyst til pizza men ikke vil have en mel bund.

Jeg mü Ìrligt indrømme jeg ikke bryder mig ret meget om blomküls pizza, eller en blomküls pizzabund. Der er for meget kül smag over den. Derfor prøver jeg gerne nogle nye müder at lave en god pizzabund pü. Det tager jo gerne lidt tid og lidt tests før det bliver helt godt nok til at komme pü bloggen. MEN nu er jeg klar med denne sag squash pizzabund. Altsü en squash pizza.

Den blev sørme ogsü godkendt af min mand, som slet ikke er blomkülspizza fan. Sü meget at denne squash pizzabund er blevet bestilt en gang om ugen hver uge.

Grunden til at denne pizzabund er sü god og sprød er fordi den bliver bagt pü begge sider.

squash pizzabund - keto

Her ser du squash pizzabunden med meget tyndt sküret rødløg og ost.

squash pizzabund, keto, gluten fri, lchf

Jeg valgte at putte rucola, parma skinke, rød pesto med ekstra oliven olie og pinjekerner pü denne squash pizzabund som. Det var en super lÌkker og smagfuld pizza og kan kun anbefales.

Hvis du ogsü bare har oste craving fordi du kører low carb sü put 2-3 forskellige oste pü og lave den vildeste oste pizza (hvis du er i tvivl sü har jeg vildt meget oste pizza craving lige nu).

For at denne pizza kan vÌre low carb er du nød til at spare pü løg og din pesto skal vÌre sü low carb som mulig. TilsÌt gerne ekstra olie.

Squash pizzabund

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 stemmer, gennemsnit: 4,33 ud af 5)
Af Kathrine Kristensen - Nor's mor Portioner: 3-4 personer
Prep Time: 15 min Cooking Time: 50 min Total Time: 1 time og 5 min

Denne squash pizzabund er utrolig velsmagende og sprød. Denne opskrift er keto, lchf, gluten fri og perfekt til nür du har lyst til pizza men ikke vil have en mel bund.

Ingredienser

  • 1 squash
  • 2 ĂŚg smĂĽ
  • 100 g ost mozarella (pizza ost)
  • 30 g parmasan
  • 1/2 tsk salt

Instruktioner

1

TĂŚnd ovnen pĂĽ 200 grader.

2

Riv squash fint.

3

Pres al vĂŚsken ud af squashen i et klĂŚde.

4

Riv ostene fint.

5

Bland alle ingredienserne sammen i en skĂĽl.

6

Rør rigtig godt rundt.

7

PĂĽ en bageplade med bagepapir hĂŚldes massen ud.

8

Form den som en tynd cirkel. Den skal vĂŚre tynd som mulig, uden du kan se bagepapiret.

9

Bag den i 20 min, den skal vĂŚre gylden.

10

Tag et stykke nyt stykke bagepapir og brug det til at vende dejen om pĂĽ.

11

Bages igen i 15 min.

12

Put dit fyld pĂĽ og bag i ca 15 min.

Leder du efter en anden slags pizzabund end squash pizzabund sü finder du en lavet pü sød kartoffel lige her.

sød kartoffel pizzabund

Har du forslag til andre pizzabunde jeg skal lave?

Jeg overvejer en spinat udgave. Skriv dit ønske i kommentaren her under.

Mange tak fordi du følger med.

Hvis du deler min opskrift pĂĽ squash pizzabund bliver jeg sĂĽ utrolig glad.

Derudover elsker jeg at fĂĽ billeder hvis du laver opskriften, deler det gerne pĂĽ Insta og fb.

Med venlig hilsen

Kathrine

7 kommentarer

  1. Cathrine 19. juli 2019 klokken 15:45

    Det er den bedste sunde pizzabund jeg nogensinde har lavet selv!

    Svar
  2. Ulla 20. august 2020 klokken 14:45

    Jeg har i massevis af den nÌvnte grøntsag i min have og er altid lydhør overfor, hvad jeg dog kan bruge den enorme gavmilde produktion til. Jeg vil derfor gerne have prÌciseret hvor meget squash, du bruger. I min have für de nemlig alle størrelser fra kÌmpe grÌskar til lille drueagurk afhÌngig af, hvor hurtig jeg für dem brugt.

    Svar
    1. Kathrine Kristensen 24. august 2020 klokken 13:51

      Hej Ulla

      Jeg var lige ude og hente en der passer i størrelse i haven og veje den. Ca 250 g.
      Det lyder jo fuldstĂŚndig fantastisk med sĂĽdan en have!

      Hilsen Kathrine

      Svar
  3. Alice 23. august 2020 klokken 13:27

    Herhjemme har vi squash i mange størrelser ? hvor stor ca. er den du tÌnker pü?
    Vi glĂŚder os til at teste opskriften af ?

    Svar
    1. Kathrine Kristensen 24. august 2020 klokken 13:53

      Hej Alice

      Ca. omkring de 250g. 🙂
      Det lyder da sĂĽ dejligt med masser af squash.

      Hilsen
      Kathrine

      Svar
  4. Bettina Feldskov 24. marts 2021 klokken 14:48

    Kan du sige noget om hvor mange gram squash der ca skal bruger.
    Der er stor forskel pĂĽ squash.
    I øvrigt en rigtig lækker opskrift😋

    Svar
    1. Kathrine Kristensen 25. marts 2021 klokken 9:27

      Hej Bettina

      Jeg var lige ude i køkkenet og veje en ca 300 gram. Jeg fjerner enderne 🙂

      Mvh Kathrine

      Svar

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŚvede felter er markeret med *