Squash pasta med cremet, bacon og parmesan sauce

Det er en dejlig nem og velsmagende aftensmad.

Squash pasta med cremet parmesan sauce og bacon. Lækker lchf aftensmad med masser af smag eller et sundere alternativ til en lækker pasta ret.

I den lille have har jeg sået 3 squash planter og der vælter ind med modne lækre squash som skal spises. Squash er en af mine absolutte yndlings planter i haven og det er også en af dem jeg vil anbefale at folk starter med at gro selv. Man er næsten selvforsyndende med 1 plante.

Derfor skulle jeg finde på en lille ret hvor vi kunne få spist en masse squash. Min mand havde spurgt om ikke snart vi skulle have en pasta ret og jeg havde sagt nej fordi vi begge prøver at spise lidt sundere.

Da min mand eller mente han kunne blive mæt af kun pastaen stegte jeg et stykke kyllingebryst til.

Denne squash pasta endte med at smage fantastisk, det er simpelthen en god erstatning for pasta. Det blev også godkendt af min mand som allerede har bestilt det igen. Nor kunne bedst lide saucen med bacon…

squashpastamedfløde Squash pasta med cremet, bacon og parmesan sauce

 

Lækker squash pasta med cremet bacon og parmesan sauce

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5)
Portioner: 2-3 personer
Cooking Time: 30 min

Ingredienser

  • 2 squash
  • 250 ml fløde
  • 1 pakke bacon
  • 1 lille løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk solsikkeolie
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • 1/2 tsk salt
  • 50 g revet parmesan

Instruktioner

1

Start med at lave din squash med en spirelli.

2

Hak løg og hvidløg fint.

3

I en mellem størrelsesgryde steges løg og hvidløg til de er gyldne.

4

Tilsæt bacon skåret i små stykker.

5

Fløde, parmesan og hvidvinseddike tilsættes.

6

Hæld kogende vand over squash pastaen, imens saucen koger op.

Noter

Jeg serverede denne ret med et stegt kyllingebryst.

keto squash pasta med fløde sauce

Hvis du laver min squash pasta så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram/Pinterest/Facebook.

Tak fordi du gad at læse med 🙂

Hvis du deler mit indlæg / opskrift vil du gøre mig så glad og det er bare et lille klik.

Med venlig hilsen

Kathrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close
To the moon