Den er god nok, det smager faktisk fantastisk.
Denne spidskålssalat med mango er overraskende god! Ved godt at mange er ikke super gode til rå kål men olien og mango gør kål blød og mild i smagen.
Denne salat er en jeg har lært at lave af min reservemor i Storevorde ved Aalborg. Hun har lært at lave den på et yoga kursus i Grækenland. Så den har været lidt undervejs 😛 Men den er simpelthen så lækker og så frisk, at jeg spiser den til morgenmad ind imellem… Dog er det en tilpasset version men ideen om mango og kål sammen kommer fra hende.
Min mands reaktion da jeg fortalte ham vi skulle have denne salat til frokost var “nej vel”. Han er også kendt for at have NEJ hatten på. Efter at han så havde smagt salaten blev det til, “ej den var faktisk god”. Der er jeg helt enig!
Eftersom vi går ind i kål sæsonen er det jo et perfekt tidspunkt at dele denne opskrift. Spidskål er den perfekte begynder kål. Den er lidt mildere i smagen og lidt finere i teksturen.
Hak spidskål fint. Skær mango i små tern. Hak rødløget fint. Skær peber i små stykker. Bland spidskål, rødløg og mango i en skål. Put oliven olie og salt og peber i. Vend det hele godt rundt. Tilsæt til sidst rød peber.Spidskålssalat med mango og rødløg
Ingredienser
Instruktioner
Hvis du laver min spidskålssalat med mango så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram/Pinterest/Facebook.
Hvis du deler dit billedet og tagger mig, deler jeg gerne dit billede på min story.
Tak fordi du gad at læse med 🙂
Hvis du deler mit indlæg / opskrift vil du gøre mig så glad og det er bare et lille klik.
Kathrine