Endelig en salat der mætter.
Det er perfekt til et grillet stykke kød eller bare for sig selv. Med lækre krydderier og lidt chili giver denne spicy grøntsagssalat dig varmen og den er dejlig sund.
Det er altid super lækkert med en sund og mættende salat. Denne opskrift blev lavet efter at jeg havde fået nok af blad salat i en uge. Jeg elsker blad salater. Især her om sommeren hvor jeg plukker den ude i haven. Men det er nu dejligt med andre grøntsager! Det hjælper også at den har meget smag. En blanding af rosmarin, timian, hvidløg, løg og chili giver den masser af kick.
For mig er det at spise, et sanseindtryk. Jo mere kraft, altså smag min mad har, jo mere mætter den også min sanser og min mave. Derfor elsker jeg mad med meget smag og farver.
Tænd ovnen på 180 grader. Vask grøntsagerne godt, beholde skralden på kartoflerne. Fjern kernerne fra peber. Skær alle grøntsagerne i mundrette stykker. I en skål med låg eller en pose putter du alle grøntsagerne i sammen med krydderurterne og olie. Pres hvidløget i også. Fordel det hele ved at enten ryste skålen (med låg på) eller posen (med knude på). Læg grøntsagerne i et fad og puttes i ovnen i 40 min. Tjek om grøntsagerne er færdige inden du tager den ud. Hvis kartoflerne er stegte er resten af grøntsagerne også klar. Nyd salaten varm. Alt efter hvor store grøntsagerne er skåret ud i kan bagetid differencer.Spicy Grøntsagssalat - der mætter godt
Ingredienser
Instruktioner
Noter