Spaghetti squash med cremet sauce

Pasta i sundere variant!

Spaghetti squash smager så godt og denne udgave er en noget sundere version end med normalt pasta!

Denne ret bliver en ny yndlings her i huset, det smager helt fantastisk og er i forhold til kalorier noget sjovere at spise.

Jeg har inden for de sidste halve år tabt 10 kg, så antal kalorier betyder meget herhjemme. Det at tabe sig er for mig en konstant kamp. Det kræver at jeg hver dag er opmærksom på hvad jeg indtager og om jeg bevæger mig. Jeg tæller ikke kalorier men laver en anslag på hvad jeg ca indtager i løbet af en dag.

Derfor er sunde alternativer en god hjælp til min hverdag hvis jeg føler jeg har fået noget lækkert kan jeg langt nemmere holde mig fra de usunde ting.

 

 

Hvis du tænker det er for omfattende med squashen i ovnen kan den også nemt laves i mikroovnen. Høj varme i 4 min så tager du den ud og lader den hvile i 1 min og ind igen i 4 min. Alt efter din mikroovns styrke kan det være du skal give den længere tid.

Her kommer opskriften på spaghetti squash med cremet sauce

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen stemmer endnu)
Portioner: 2 personer

Ingredienser

  • 1 spaghetti squash
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk grøntsagsfond
  • 50 g parmesan
  • 1 spsk lidt blandet krydderier (basilikum, persille og rosmarin)
  • 1 dl mælk
  • 1 spsk hvidvinsbalsamico
  • 1-2 spsk oliven olie
  • salt og peber

Instruktioner

1

Tænd ovnen på 180.

2

Skær squashen over og fjern kerner.

3

Pensle squash og give den lidt salt.

4

Steg squashen i 20 min i ovnen.

5

Når den er færdig kan du trevle squash kødet med en gaffel.

6

Fjern skræl og hak, løg og hvidløg.

7

Steg løg og hvidløg i en mellem gryde i 2-3 min.

8

Tilsæt mælk, grøntsagsfond, hvidvinsbalsamico, krydderier og parmesan.

9

Smag til med salt og peber.

10

Tilsæt det trevlet squash kød i saucen og rør rundt.

11

Serveres med det samme.

 

Hvis du laver min opskrift så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram.

Tak fordi du gad at læse med 🙂

Du må meget gerne dele min opskrift hvilket du nemt kan gøre herunder.

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *