Sød kartoffel brownie – paleo, vegansk og glutenfri

Dette er nok en af de bedste sunde opskrifter jeg nogen sinde har lavet.

Hvis du kan lide mørk chokolade, er denne sød kartoffel brownie din nye bedste ven. Den er cremet, fyldig og smager syndig bare uden at være det.

Opskriften på den perfekte chokolade kage har været en evig jagt. Opskriften på den perfekte sunde chokolade kage har virket umuligt.

Kender du det at du bare har lyst til chokoladekage? Men ikke ønsker at spise mel eller smør.

Her kommer opskriften på en chokolade kage / brownie som er baseret på sød kartoffel.

Den er meget kompakt så du spiser nok ikke 3 stykker kage, men du kan nemt nyde et stykke.

Den er uden tilsat sukker og den er lavet med mandel mel, så den er paleo og glutenfri.

Den er uden nogen former for animalske produkter så den er derfor også vegansk.

På dette billede har kagen fået en mascarpone creme rørt op med 1/2 appelsin og vaniljepulver. Dette kan nemt erstattes af et vegansk produkt, som vegansk creme fraiche, hvis du ønsker at holde det helt vegansk. Ellers passer min skyr frosting også til, og opskriften til den finder du her.

Sød kartoffel brownie - paleo, vegansk og glutenfri

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 5)
Af Kathrine Kristensen - Nor's mor Portioner: 9 - 12
Prep Time: 15 min Cooking Time: 35 min Total Time: 50 min

Hvis du kan lide mørk chokolade, er denne sød kartoffel brownie din nye bedste ven. Den er cremet, fyldig og smager syndig bare uden at være det.

Ingredienser

  • Saft fra 1,5 appelsin
  • Skræl fra en halv appelsin
  • 1 tsk bagepulver
  • 3 spsk kokos olie
  • 3 spsk mørk kakao
  • 2 spsk kokos sukker
  • 4 spsk mandel mel
  • Mos fra 6 små sødekartofler
  • 1 tsk vanilje pulver

Instruktioner

1

Tænd ovnen på 180 grader.

2

Alle ingredienserne puttes i blenderen og blendes indtil det er en cremet masse.

3

Tænk lidt tyk kage dej.

4

I et mellem størrelse fad lægges bagepapir.

5

Dejen masses ned i fadet.

6

Glat dejen med en dej skraber.

7

Bag kagen i 25 min.

8

Lad den køle helt af i køleskabet før du spiser den.

Opbevare denne sød kartoffel brownie i en lufttæt bøtte i køleskabet og den kan holde sig 2-3 dage.

Hvis du laver min opskrift så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram/Pinterest/Facebook.

Tak fordi du gad at læse med 🙂

Hvis du deler mit indlæg / opskrift vil du gøre mig så glad og det er bare et lille klik.

Med venlig hilsen

Kathrine

Deltag i snakken

  1. Jens Verner Hansen says:

    vægten på sødkartoffel udbedes,

    1. Kathrine Kristensen Author says:

      Hej Jens

      Omkring et kg med skræl.

      Med venlig hilsen
      Kathrine

  2. Tina Dannerfjord says:

    Jeg går ud fra at det er kogte kartofler eller er det bagte ? ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close
To the moon