September 2019 – Mine madoplevelser

Sommeren er ved at være ovre.

Det begynder at være tid til at kigge på lidt simremad og lidt mere hygge mad. Der er en masse spændende råvare jeg skal have spist. Der er et par madevents jeg skal til og en tur i skoven.

Så er vi officielt i efteråret, det betyder masser af rodfrugter, græskar og lidt svampe.

Så prøver vi noget nyt. Et nyt slags indlæg lidt mere fremadrettet omkring mad, det er lidt på opfordring af en veninde, så ny prøver vi. Eftersom jeg jo har en madblog, så må jeg vel godt snakke lidt om lidt mad. Hvis du har forslag eller tilføjelser så skriv endelig en kommentar i bunden af indlægget.

 

Hvilke retter skal jeg lave i september?

Jeg skal helt klart kigge på lidt simremad / comfort food. Måske et par risotto retter med lidt svampe. Derudover så bliver det jo snart suppe tid igen. Jeg skal have afprøvet en suppe opskrift jeg har leget lidt med med blomkål og dild. Den kommer jo kun på bloggen hvis den bliver god, så det er ikke sikkert den kommer på. Jeg skal helt sikkert lave en masse mad med rødbeder og græskar da de er i højsæson lige nu.

 

Madevents?

Som altid plejer jeg at tage til food festival i Aarhus men de sidste par år har det været lidt skuffende. Så selvom jeg plejer at være afsted så må vi se om jeg kommer det i år. Det er dyrt og det er efterhånden blevet mere til en salgskanal for virksomheder, end til madoplevelser. Men overvejer at tage afsted. Hvis du har et sted med god madinspiration så skriv en kommentar 🙂

Det gælder næsten under 2 opslag men skal på svampetur

 

Hvilke råvarer skal jeg ud og samle?

Jeg skal ud og samle svampe som nævnt tidligere, i slutningen af september. Jeg håber på at kunne finde en masse karl johan svampe.

Mine tomater og mine vinter hindbær er så tæt på at være helt klar. Der er masser af græskar i haven også. Æbler er der så mange af så tror jeg skal have lavet en æble kage og lidt æblegrød.

september grøntsager

 

Hov også har jeg også tilmeldt mig et mudrace her i september, så jeg skal også ud og løbe en del nu her og skal nok også spise ret sundt.

 

Tak fordi du følger med og god september til dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close
To the moon