En sund og lækker smagsoplevelse – og det er bare en salat.
Denne sensommer salat med grillet abrikos og brombær smager så skønt. Hjemmelavet brombær glaze og det søde fra abrikoserne er en perfekt blanding.
Denne salat med grillet abrikos og brombær blev lavet som en tøm mit køkkenagtig opskrift. I vores lille by er der en der sælger frugt og grøntsager fra egen have og der købte jeg disse skønne abrikoser.
Derudover så var jeg ude at plukke brombær i går hos en gård i Skjold som giver der overskudsfrugter væk. Så det ikke går til spilde. Det er virkelig god stil! De findes på facebook og på instagram . Så hvis du bor i nærheden af Horsens så synes jeg du skal følge med 🙂
Men tilbage til salaten, med masser af abrikoser, brombær og en nylavet brombær glaze, så kunne det jo kun blive denne salat der kom frem.
Denne sensommer salat med grillet abrikos og brombær smager så skønt. Hjemmelavet brombær glaze og det søde fra abrikoserne er en perfekt blanding. Vask og rens alle frugterne og salaten. Skær salaten. Bland i en lille skål 2 spsk af den tykke del af glazen, sammen med oliven olie, salt og peber. Grill/steg kyllingebrysterne og lad dem hvile når de er færdigstegte. Del og fjern stenene fra abrikoserne. Grill dem kun ganske kort 3-4 min på en meget varm grill. Læg salaten i et fad. Hak løg fint. Brun pinjekerne på en pande Obs. hold godt øje, det kan gå hurtigt. Skær avokadoen i skiver. Skær kyllingebrysterne i skiver. Saml salaten ved at ligge det skåret kylling samlet, derefter abrikos ved siden af, så brombærrene ved siden af. Læg avokado, løg og pinjekerner på en tom "plads". Drys med parmesan og basilikum. Servere med brombær dressingen.Salat med grillet abrikos og brombær
Ingredienser
Instruktioner
Opskriften på brombær glaze er her
Hvis du laver min opskrift så ville jeg blive så glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram.
Tak fordi du gad at læse med 🙂
Du må meget gerne dele min opskrift hvilket du nemt kan gøre herunder.