Smager så skønt til morgenmaden.
Vi kender alle det at der er et par skiver rugbrød der er lidt tørre og som ingen rigtig gider at spise. I stedet for at smide dem nu kan du nu bruge dem i denne skønne musli.
Det samme gælder for rugbrøds endeskiverne.
Denne musli blev til da jeg havde en pakke rugbrød der var lidt tør og skulle bruges som i nu. Normalt bruger folk det til øllebrød men jeg er ikke super god til øllebrød. Så derfor skulle jeg finde noget jeg kunne bruge mit rugbrød til.
Det blev til denne musli, med masser af frø og lidt nødder gør det en komplet musli. Den har fået lidt sukrin men det kan du nemt tage fra hvis du gerne vil undgå sukrin. Eller erstat med andre sukker arter som kokos sukker.
Det er rigtig godt oven på skyr eller yoghurt. Hvis man har en gang æblegrød er denne musli også rigtig godt til æblegrød.
Den her musli er også en perfekt måde at mindske madspild.
Rugbrødet puttes i ovnen i 10 min ved 150 grader. I en blender puttes alle ingredienserne og der pulses ca 10. Opbevares i en lufttæt glas.Rugbrøds musli
Ingredienser
Instruktioner
Tak fordi du læser med og hvis du skulle have lyst til at dele min opskrift på rugbrøds musli såååå ville jeg blive utrolig glad.
Hvis du laver opskriften så send et billede til mig så deler jeg det gerne!
Med venlig hilsen
Kathrine