Rosenkål, grønkål, græskar og bacon salat

Den ultimative efterårssalat.

Sprød bacon, cremet græskar, smagfuld rosenkål  og frisk grønkål. Sat sammen bliver det til en fantastisk salat, måske nok den mest efterårs agtige salat du kan finde.

Rosenkål, grønkål, græskar og bacon salat er en fuldstændig skøn efterårssalat. Lige med til græskarkerner på toppen, for at give den lige lidt ekstra. Hvis du ikke har prøvet den, så synes jeg du skal give den et forsøg. Denne salat er skøn og det er en go to herhjemme hvert efterår. Den er mega sund og er ret nem at lave. Så er den rigtig fin rent visuel, så hvis du laver denne sag vil den se super flot ud på bordet i sine efterårsfarver.

Den passer rigtig fint til kylling, men kan også spises for sig selv.

Rosenkål, grønkål, græskar og bacon salat

Jeg brugte hokkaido græskar, til denne salat men du kan også bruge butternut squash, eller andre spiselige græskar. Hvis du ikke kan få frisk rosenkål kan du sagtens bruge frossen, de er også nemmere at have et lille lager af.

Hvis du ikke er vild med græskarkerner så kan du nemt bruge andre nødder/kerner som pinjekerne, mandler eller bare undvære helt.

Rosenkål, grønkål, græskar og bacon salat

Rosenkål, grønkål, græskar og bacon salat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 5)
salat Nordisk
Af Kathrine Kristensen - Nor's mor Portioner: 2-4 portioner
Total Time: 45 min

Sprød bacon, cremet græskar, smagfuld rosenkål  og frisk grønkål. Sat sammen bliver det til en fantastisk salat, måske nok den mest efterårs agtige salat du kan finde.

Ingredienser

  • 500g rosenkål
  • 1 græskar
  • 100 g bacon
  • 1 tsk olie
  • 1/2 tsk salt
  • lidt peber
  • 200 g vasket og fint hakket grønkål
  • lidt græskarkerne til toppen

Instruktioner

1

Rens rosenkålen og del dem.

2

Åben græskar, fjerne alle kernerne og skær den i små stykker.

3

Smør et stort fad med olie, put græskar og rosenkål i fadet.

4

Skær bacon i små stykker og put i fadet.

5

Drys salt og peber henover og vend det hele.

6

Når grøntsagerne har fået 35 min (alt efter hvor store græskar stykkerne er) ved 200 grader, tages fadet ud og grønkålen blandes sammen med.

Tak fordi du læser med hvis du synes min opskrift på denne salat, ville jeg blive utrolig glad hvis du delte den.

Send mig gerne et billede hvis du laver denne salat, jeg deler den som regel gerne på de sociale medier, hvis jeg altså må.

Med venlig hilsen

Kathrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close
To the moon