Rosé Sangria – med jordbær, rosenblade og basilikum

Din nye yndlings sommerdrink er måske Rosé Sangria.

Jeg siger ikke jeg lavede denne Rosé Sangria 3 dage i streg, men det er ihvertfald godkendt herhjemme. Rosenblade, ginger ale, rose vin, søde danske jordbær og basilikum. Det er ingredienserne til denne skønne sommer drik.

Jeg har faktisk altid været lidt kritisk overfor sangria. Men tror det er fordi jeg kun har smagt er været rødvinssangria. Men min Sangria verden blev udvidet da jeg så en opskrift på hvidvins Sangria. Det fik tankerne i gang. Jeg har en stor kærlighed til Rosé.

Min have er fyldt med skønne ingredienser det kom der denne smukke drink ud af. Jeg lavede den 3 dage i streg.

Rosé Sangria - med jordbær, rosenblade og basilikum

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5)
Portioner: 8 personer
Cooking Time: 5 min

Ingredienser

  • 1 flaske tør rose
  • rosen blade fra 2 rose
  • 8 basilikum blade
  • 4 spsk Cointreau
  • 0,5 L ginger ale

Hvis du laver min Rosé Sangria så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram/Pinterest/Facebook.

Hvis du deler dit billedet og tagger mig, deler jeg gerne dit billede på min story.

Tak fordi du læser med 🙂

Hvis du deler mit indlæg / opskrift vil du gøre mig så glad og det er bare et lille klik.

Med venlig hilsen

Kathrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close
To the moon