Rødbedesuppe er perfekt til det kolde vejr.
Denne rødbedesuppe smager helt fantastisk og har en utrolig smuk farve. Suppe er en helt fantastisk måde at få en masse grøntsager spist.
Jeg elsker at spise suppe. Suppe kan smage helt fantastisk og det er nemt at lave. Nor elsker suppe især rødbedesuppe da den har en fin farve. Han er ikke helt så god til farver endnu, han mente rødbedesuppen var blå.
Lige nu er rodfrugterne helt perfekte til suppe og især rødbederne er gode her i efteråret. Du kan også nemt lave den af gule beder hvis du vil prøve noget nyt.
Det også en meget billig spise, jeg fik et kg for 9 kr. dette er en meget pris venlig ret.
Rødbeder er så sunde, de har et højt indhold af jern som de fleste kvinder kunne faktisk gavne af at få lidt ekstra jern. Derudover har rødbede har vitamin A og C.
Denne rødbedesuppe blev serveret med ekstra creme fraiche og ristet rugbrød.
Denne rødbedesuppe smager helt fantastisk og har en utrolig smuk farve. Suppe er en helt fantastisk måde at få en masse grøntsager spist på en nem måde. Start med at skrælle alle grøntsager og skær dem i små stykker. I en mellem stor gryde, som er varm puttes olie, løg og hvidløg. Det steges til løg er bløde. Tilsæt rødbede og kartofler, lad dem stege sammen med løg i et par min. Herefter tilsætter du vand og grøntsagsfond. Lad suppen kode i 30 min. Tilsæt creme fraiche og blend med en stavblender.Rødbedesuppe
Ingredienser
Instruktioner
Tak fordi du har lyst til at læse med og hvis du kan lide min rødbedesuppe så må du mere end gerne dele den på de sociale medier.
Hvis du laver opskriften så send mig endelig et billede.
Ha en dejlig dag
Med venlig hilsen
Kathrine