Rødbede pasta, gule beder kan også bruges.
Dette er ikke pasta med lidt rødbede i, dette er pasta lavet 100% på rødbeder med en fantastisk, kold yoghurt sauce med urter, citron og lidt hvidløg.
Jeg har lavet grøntsags pasta i et stykke tid nu, det er der vist også et par eksempler på her på bloggen den ene er min morgen fuglerede, med søde kartofler, prøv også spaghetti sqaush pasta med cremet oste sauce til. Jeg også ligger billeder og links i bunde af dette indlæg.
Men jeg skulle prøve noget nyt og det blev til rødbede, som så blev til denne opskrift på rødbede pasta med en kold yoghurt sauce.
Rødbeder er en af min absolut yndlings grøntsager den smager så godt, indholder masser af nitrat som i vores krop øger iltgennemstrømningen som så øger blodgennemstrømningen, hvilket er med til at optimere vores præstation så hvis du dyrker sport er rødbede din ven. Der er masser af de mineraler som vi skal bruge blandt andet jern. Rødbede er også super god til din fordøjelse.
Ja jeg ved godt det ser meget rødt ud, men det smager dæleme godt.
Mine bedste råd må være at koge rødbederne inden de kommer igennem spirellien og at gøre det i håndvasken. Alt efter hvilken slags spirelli du har, kan det være det bare skal være henover vasken.
Dette er ikke pasta med lidt rødbede i, dette er pasta lavet 100% på rødbeder med en fantastisk, kold yoghurt sauce med urter, citron og lidt hvidløg. Start med at koge rødbederne. Gerne i 20 plus min. Lav den kolde sauce imens. Vask og hak krydderurter fint. Bland det sammen med græsk yoghurt og presset hvidløgsfed. Tilsæt honning, salt og peber. Husk at smage det til. Herefter skrælles rødbederne og køres de igennem spirellien. Efterfølgende vendes det i den kolde sauce.Rødbede pasta
Ingredienser
Instruktioner
Hvis du laver min opskrift så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram.
Tak fordi du gad at læse med 🙂
Hvis du deler mit indlæg / opskrift vil du gøre mig så glad og det er bare et lille klik.
Med venlig hilsen
Kathrine
Min morgen fuglerede