Nok en af de ting man savner mest når man er på keto er kartofler. Jeg siger ikke det er helt det samme men ristet radiser kunne måske fjerne de værste kartoffel cravings.
De mætter ikke på helt samme måde som kartofler, så hvis du skal brødføde fem fuldvoksne mænd kan det være du skal have større mængder end normalt. Ristet radiser har ikke helt den samme sprødhed og fornemmelse af bid som kartofler har. Så du skal ikke forvente en kartoffel men et godt alternativ.
Nu kommer den vilde sandhed (not) jeg kan ikke lide radiser. Jeg kan faktisk overhovedet ikke spise dem rå som i slet ikke. Jeg mener de ødelægger alle salater de kommer i. MEN ristet er en helt anden sag, der er det faktisk helt okay. Jeg kommer ikke til at leve af radiser men det kan sagtens bruges ind i mellem.
Radiser er også en okay billig spise og de er utrolig nemme at dyrke i haven selv.
Opskrift detaljer til ristet radiser:
Du kan sagtens fjerne parmesan, persille og citron.
Du kan også nemt ersatte persille med andre krydderier, basilikum kunne også være en mulighed.
De er bedst at spise på dagen og varme, de bliver ikke bedre af en tur i køleskabet.
Du kan også give dem lidt vildere krydderier for at give dem endnu mere smag.

Ristet radiser
Ingredienser
- 500 g Radiser
- 1 spsk Olivenolie
- 1/2 tsk Salt
- 30 g Parmesan
- 1/2 tsk Citronskal Revet
- 1 spsk Persille Fint hakket
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader
- Vask radiserne.
- Lad radiserne tørre og halvér dem.
- Put radiserne i et ovnfast fad, hæld olivenolien på og drys salt over.
- Bland radiser, olie og salt godt sammen.
- Radiserne bliver lidt mere sprød hvis de vender med den skårede side nedad.
- Bag i 25 minutter, indtil de er gyldenbrune.
- Drys parmesan, persille og citronen skal over inden servering.
Mangler du lignende? Her får du mine yndlings keto opskrifter:
Chaffles – keto vafler
Portbello pizza
Chokolade creme – Keto dessert
Squash pizzabund
Jeg laver nok squash pizzabunden 3 gange om måneden så den kan jeg virkelig godt anbefale.
Tak fordi du følger med her på min lille blog.
Hvis du skulle få lyst til at dele opskriften på ristet radiser på de sociale medier ville jeg blive så utrolig taknemmelig.
Del meget gerne billeder hvis du laver en af mine opskrifter, det giver en lille madblogger så utrolig meget glæde 😉 Når i skriver kommentarer og beskeder fordi i kan lide opskriften bliver jeg så glad og får lyst til at lave en masse nye opskrifter til jer.
Så tak til dig for besøget, håber vi ses igen.
Du kan se flere billeder og følge med i min hverdag på min instagram profil (masser af have og mad i stories).
God madlavning.
Kathrine