Restauranter i Horsens

8 / 100

Hvor skal du spise i Horsens?

Der er kun et par steder her i Horsens hvor jeg kommer igen og spiser.  Her får du en guide til de gode restauranter i Horsens. Selvom jeg skal indrømme jeg ofte tager til Aarhus for at spise god mad.

Nu har jeg boet her i Horsens i 3 år og tænkte det var på tide med en lille guide til et par helt okay steder her i byen. Hvis man ikke kender byen kan det være svært at finde et ordenligt sted at spise. Så derfor har jeg lavet denne guide til gode restauranter i Horsens.

De gode steder:

Cafe Gran.

Hvis jeg skulle ud og spise i aften var det her jeg ville tage hen. Deres mad er blevet rigtig rigtig god. De har cafemad hvor jeg især kan anbefale kyllingesalaten. Den var helt fantastisk, især de syltet bøgehatte var jeg ret vild med. Derudover har de også en sæsonmenu som er rigtig god og ret spændende. Jeg har fået sæsonmenuen 3-4 gange og det har været godt, hver gang.

Dollys.

Dollys er en klassiker og den eneste grund til at man tager på Dollys er for at få stegt flæsk med persille sovs. Det er rigtig fine lokaler og det er sgu meget hyggeligt. Men deres menu har også mange andre klassikere, dog er deres stegt flæsk det der får mest opmærksomhed.

B sushi.

Her får du rigtig god sushi, det er all you can eat hvor du bestiller det du gerne vil have. Men du skal betale ekstra hvis du ikke spiser op. Det er rigtig god kvalitet på selve fisken. Dog har de været meget kreative i nogle af deres ruller, næsten for meget af det gode, dem kan du jo lade vær med at bestille. Du skal nok ikke forvente en varm velkomst, de er lidt sure derinde og selv restauranten er lidt dyster. Men det er god sushi og derfor kommer jeg der igen.

restauranter i horsens

Gasfabrikken.

Det er en helt fint restaurant. Deres sæsonmenu plejer at være rigtig god og selvfølgelig er den skiftende. Det er generelt helt fin mad. Deres lokaler er lidt kolde meget ret om sommeren lidt træls om vinteren. Personale er okay venlige, men det bliver ikke året kundeservice du får.

Spisesteder i Horsens jeg ikke vil spise:

Corfitz.

Jeg har desværre spist der flere gange og jeg har intet positivt at sige. Fik deres morgenmad brunch, den du kan lave selv 100 gange bedre. Fik deres kylling sandwich som jeg ingen gang gad at spise, da salaten var for gammel og helt blød. De trænger til at gøre deres kaffemaskine ren, deres kaffe er så bitter.

Oksen.

Tag alle andre steder hen end Oksen. Der er sauce fra bøtte og de er ikke super gode til at stege bøffer. Deres burger er mega kedelig, betjeningen er ikke meget bedre. Turistfælde eller fordi du er ligeglad.