Rejecocktail med avokado – rejecocktail anno 2020

Rejecocktail med avokado skøn og utrolig let forret, som smager fantastisk og har fået en opdatering.

Vi starter det nye år ud med en lækker lille forret. Nemlig en rejecocktail med avokado og citrus, uden thousand island dressing

Da jeg lavede denne rejecocktail med avokado til min mand, mente han at den passer perfekt her til foråret eller sommer hvor vi sidder ude i drivhuset og skal have en lækker hovedret lige om lidt. Han havde også et glas hvidvin i hånden. Jeg tror han glæder sig til foråret allerede.

Selvom jeg har kaldt den rejecocktail så var det slet ikke det jeg lavede den som. Jeg havde lyst til noget lidt lækkert med rejer, avokado, dild og lidt citrus. Jeg legede lidt med nogle ingredienser og det blev til dette. Jeg har både brugt den i denne rejecocktail men også som salat. Bare oven på en skål med spinatblade også 2-3 spsk. Den fungere også på en rugbrødsmad.

rejecocktail med avokado

Det tager ikke ret lang tid at samle retten og den er klar til at spise med det samme. I bunden af denne rejecocktail har jeg hakket lidt spinat, den er meget kompakt og det hjælper det ekstra spinat på.

Hvis du ønsker at lave rejecocktail med avokado, keto eller lchf venlig så skal du bare fjerne honningen og løg. Helt sikkert droppe rugbrødet. Tilføj gerne ekstra spinat og måske en ekstra avokado.

Jeg lavede nemlig en keto udgave til mig og en almindelig til min mand.

Skal den gøres ekstra fancy, så put et par asparges på og en tsk stenbiderrogn.

Thousand island dressingen er jo lidt af 80’er ting, og der må den efter min mening gerne blive. Derfor er denne rejecocktail en anno 2020 og smager også 10 gange bedre.

rejecocktail med avokado

Rejecocktail med avocado

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen stemmer endnu)
Af Kathrine Kristensen - Nor's mor Portioner: 3-4 personer
Prep Time: 20 min Cooking Time: 0 min

Rejecocktail med avokado skøn og utrolig let forret, som smager fantastisk og har fået en opdatering.

Ingredienser

  • 150 g rejer
  • 1/2 løg
  • 2 spk mayo
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 tsk honning
  • 1 avokado
  • Saften fra 1/2 lime
  • 1 spsk citron saft
  • 1 spsk frisk, hakket dild
  • 1 håndfuld spinat
  • Salt og peber

Instruktioner

1

Si vandet fra rejerne, lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.

2

Hak den halve løg fint.

3

I en mellem størrelse skål putter du løg, mayo, honning og sennep.

4

Rør godt rundt.

5

Skær avokado i små tern og put i sammen med citronsaft, lime saft, dild og spinat.

6

Vend det hele sammen lige så stille.

7

Smag til med salt og peber.

Tak fordi du følger med her på bloggen.

Del gerne billeder på de sociale medier hvis du laver en af mine opskrifter.

Tag, hashtag eller send billeder, jeg bliver så glad, når jeg får tilbagemeldinger fra jer.

Du må også meget gerne dele denne rejecocktail med avocado på Facebook, Instagram eller Pinterest.

God madlavning

Kathrine

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *