Kage/ Opskrifter/ Opskrifter/ Snacks/ Søde sager

Chokoladebrud med matcha og nødder

Hold op det smager godt….

Jeg tog billederne for 15 min siden og har allerede spist alt for meget af chokoladebrud med matcha… But it is SOOOO GOOOOD!

Det var et forsøg på at lave noget sundt slik. Og ja det er helt klart sundere end meget af det man kan købe af slik. Det er primært mørk chokolade jo. Så kommer der bare lige lidt hvid chokolade og kokos chips…. Og lidt nødder (det er gode ting men desværre skal det spises i små mængder). Det blev dette lille fine chokoladebrud med matcha. Matchaen er i noget af den hvide chokolade og det giver en ret fed farve effekt.

 

Print Recipe
Chokoladebrud med matcha og nødder
Antal personer
Antal personer
Instruktioner
  1. Smelt chokoladen i et vandbad eller i microovnen. Hvis du gør det i micro. Så husk at det skal have kort varme også skal der røres rundt og ind igen. Forsæt indtil det er smeltet.
  2. I et fad put bagepapir og fold hjørnerne så papiret er formet efter fadet. Mit fad var 21x35 cm.
  3. Hæld den smeltede mørke chokolade i bunden (gem en lille smule til toppen) og fordel det jævnt med en dejskraber. Herefter ligges mandler, kokos chips, pinjekerne, pistacie og quinoa puffs oven på.
  4. I en ny skål smeltes den hvide chokolade. Med en ske hælder du i små mængder af gangen, halvdelen af den hvide chokolade, oven på den mørkechokolade og nødderne. Det ser super godt ud hvis du gør det i cirkel bevægelser. Den anden halvdel giver du en tsk matcha og rører rigtig godt rundt. Derefter forsætter du som tidligere med den “rene” hvide chokolade.
  5. Til sidst laver du lidt cirkler med det du har tilbage af den mørke chokolade.
  6. Chokoladen sættes på køl i en time.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply