Bagværk/ Efterår/ Kage/ Opskrifter

Pumpkin spice snegle

pumpkin spice snegle

De bedste kanelsnegle / snurre du kan bage om efteråret.

De fleste elsker kanel snegle men nogle gang skal man prøve noget nyt. Pumpkin spice snegle eller snurre smager fantastisk, de er krydret og søde. Hele huset dufter af efterår når man bager disse.

Pumpkin spice er i USA lig med efterår og det er typisk før en måned før thanksgiving man begynder at kunne købe alting med pumpkin spice. Det stopper så også der fordi så går man over til julekrydderier.

Jeg havde lyst til at bage noget nyt og jeg har en lille søster der elsker efterår og pumpkin spice. Så jeg tænkte at det ville være en spændende ny kombination. Det endte med at blive en helt fantastisk smagskombination. Man kan ikke smage græskar delen, men sammen med pumpkin spice smager det så skønt.

De fik til sidste lige et lille drys med flor melis og det gav dem et ekstra niveau.

pumpkin spice snegle

Hvis du gerne vil lave snurre i stedet for snegle. Så skal ud lade dejen blive ved firkanten og folde 1/3 del af dejen (den lange del) ind over herefter foldes den sidste 1/3 henover. Den burde nu være i 3 lag. Skær den i 2 cm strimler og tvist strimlen. Herefter køres dejen rundt om 2 fingre og enderne foldes under. Inden de placeres på bagepladen.

Grunden til at alt bagværk skal op over 180 grader er at ved den temperatur sker der en særlig karamellisering af smør og sukker.

 

Pumpkin spice snegle

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Ingredients

  • 5 dl vand
  • 50 g gær
  • 100 g smør
  • 915 g mel
  • 1 tsk salt
  • 1 dl sukker
  • 100g smør
  • 75 g kogte græskar
  • 200 g brun farin
  • 2 tsk pumpkin spice

Instructions

1

I en stor skål puttes smør og ca 200g mel og alt smøret.

2

Med fingrene skal du smulre smøret i melet, det skal ligne savsmuld.

3

Opløs gæret i vand og hæld det sammen med smør og mel.

4

Tilsæt resten af melet, salt og sukker.

5

Ælt det hele grundig sammen.

6

Lad dejen hæve i 30 min.

7

I en foodprocessoren puttes smør, græskar, brun farin og pumpkin spice.

8

Blend det hele sammen.

9

Rul dejen ud i en aflang firkant.

10

Smør græskar massen ud på firkanten.

11

Rul den sammen og skær ud i snegle.

12

Lad dem hæve 30 min

13

Bages 12 min ved 185 grader.

 

Tak fordi du læser med hvis du synes min opskrift på pumpkin spice snegle / snurre var god, ville jeg blive utrolig glad hvis du delte den.

Send mig gerne et billede hvis du laver disse snegle.

Med venlig hilsen

Kathrine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply