Protein Vafler – uden kulhydrater

Ooooog de smager pænt godt.

Vafler er bare en skøn morgenmad. Med disse protein vafler får du en lækker morgenmad med få kcal, mange proteiner og god smag.

Jeg fik lige lov til at låne et vaffeljern af mine søde naboer også skulle der jo bages vafler!

Dog kunne jeg ikke finde en opskrift hvor der ikke var ret mange kcal i. Der var altid havregryn eller rismel. Så her til morgen gik jeg lige i vaffel afprøvning mood. Det blev til denne opskrift og en baby version som kommer i den næste E-bog.

Denne opskrift er til ca 3 gange, altså 6 vafler (der er 3 af dem på billedet).

 

Det kan anbefales at bruge en sukkerfri sirup til.

 

Protein Vafler

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen stemmer endnu)
Portioner: 2-3 personer
Cooking Time: 30 min

Ingredienser

  • 1 banan
  • 2 æg
  • 3 tsk husk
  • 1 (stor) spsk skyr
  • 2 spsk chia
  • 1 scoop vanilje protein pulver
  • solsikkeolie

Instruktioner

1

Put alle ingredienserne i en blender/ foodprocessor og blend.

2

Lad dejen stå og hvile i 5 min.

3

Tænd vaffeljern og sørg for at det er godt varmt.

4

Spray/pensle olie på vaffeljernet.

5

Put ca 1/3 del af dejen i.

6

Lad dejen bage i 5-6 min ikke åben før op før efter 5 min.

7

Tag vaffel ud og spray igen, bag næste portion osv.

 

2 vafler har ca en kcal indhold på 179 kcal.

 

Hvis du laver min opskrift så tag et billede og tag mig på Instagram.

Tak fordi du gad at læse med 🙂

Du må meget gerne dele min opskrift hvilket du nemt kan gøre herunder.

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *