Portobello pizzaer 🍕

66 / 100

Her får du en skøn opskrift på fantastiske små pizzaer der smager skønt og er utrolig nemme at lave. De er glutenfri, lchf, keto og vegetarisk.

Disse små portobello pizzaer er en utrolig nem og lækker hverdagsret. Hvis du leder efter en sund og velsmagende pizza opskrift, så har du fundet den.

Jeg regner med at de bliver en fast del af vores hverdage herhjemme fremadrettet. Jeg er helt vild med opskrifter hvor du reelt kun laver noget i 5 min også lader passe sig selv i ovnen. Så kan jeg nå at rydde op eller tømme opvaskeren i mellem tiden. Det kan du nemlig med denne opskrift.

Opskriften er skrevet til at være til 2 personer fordi vi fik portobello pizzaerne sammen med en lille salat. Hvis du kun skal have portobello pizza til aftensmad kan det godt være det nok kun er til en person.

Portobello pizza - svampe pizza

Hvis du gerne vil lave denne opskrift vegansk kan du vælge at bruge vegansk ost. Hvis du gerne vil have mere kød på kan du også nemt tilføje pepperoni eller skinke.

Portobello pizza - svampe pizza

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 stemmer, gennemsnit: 4,63 ud af 5)
Af Kathrine Kristensen - Nor's mor Portioner: 2 personer
Prep Time: 5 min Cooking Time: 20 min Total Time: 25 min

Her får du en skøn opskrift på fantastiske små pizzaer der smager skønt og er utrolig nemme at lave. De er glutenfri, lchf, keto og vegetarisk.

Ingredienser

  • 300-400 g portobello svampe
  • 100 -150 g tomater
  • 1 kugle mozzarella (ca 125 g)
  • 1 tsk oliven olie
  • 1 tsk basilikum

Instruktioner

1

Tænd ovnen på 200 grader.

2

Fjern stilken fra svampene.

3

Skær tomater i små stykker, og fordel ligeligt oven på svampene.

4

Riv mozzarella osten fra hinanden og put på toppen af tomaterne.

5

Bages ca 20 min i ovnen eller til osten er gylden.

6

Basilikum drysses på toppen inden servering.

Tak fordi du følger med her på den lille blog.

Hvis du nu skulle få lyst til at dele min opskrift på portobello pizza ville jeg bliver så glad.

Og hvis du laver en af opskrifterne fra bloggen så del endelig billederne og tag mig mere end gerne. Det er så fedt når i sender billeder!

God madlavning

Kathrine

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *