Pastafad med grøntsager

Pasta er altid lækkert!

Dette pastafad med grøntsager er fyldt med en masse lækre sommergrøntsager og er som nem at lave. Det er en perfekt ret til hverdage fordi det er let at lave.

Denne ret vandt stort herhjemme, selv Nor spiste godt af retten. Men jeg elsker alle sommergrøntsagerne de er så friske og lækre. Bare rolig du kan selvfølgelig også lave denne ret om vinteren. Men det er som om alting smager lidt bedre om sommeren. Plus squashene blev hentet fra min egen have det giver nok også en ekstra effekt.

Squash er meget nem at have i egen have så hvis du ikke har haft squash før så synes jeg du skal overveje det til næste forår.

Den nemmeste måde at fjerne bunden fra asparges er ved at knække bunden af. Du kan bøje asparges enden indtil den knækker.

pastafad med grøntsager

På toppen af retten har jeg brugt fennikel toppen. Faktisk jeg har en hel fennikel der gror på 2. år til kun salat og frø. Den er vel 1, 5 meter høj, så der er masser til salater. Frøene tørre jeg og bruger nogle til at så og størstedelen til at bage med. Men jeg er også vild med den lakrids agtig smag det har.

Jeg har brugt en modnet cheddar ost til retten og det smager helt fantastisk så det kan jeg kun anbefale, men en almindelig kan også nemt bruges.

Pastafad med grøntsager

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5)
Loading - Nors MorIndlæser
Af Kathrine Kristensen - Nor's mor Portioner: 6 personer

Dette pastafad med grøntsager er fyldt med en masse lækre sommergrøntsager og er som nem at lave. Det er en perfekt ret til hverdage fordi det er let at lave.

Ingredienser

  • 200 g pasta
  • 1 fennikel
  • 2 squash
  • 1 bundt asparges
  • 1 dl fløde
  • 1 pakke flødeost
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 100 g hvid cheddar
  • 75 g parmesan
  • salt og peber

Instruktioner

1

Start med at koge pastaen i vand med lidt salt (følg pakkens anvisning).

2

Tænd ovnen på 185 grader.

3

Fjern bunden af asparges og skær dem i mundrette stykker.

4

Hak løg og hvidløg fint.

5

Skær fennikel og squash i mindre stykker.

6

I et stort fad putter du pasta, squash, løg, hvidløg, fennikel, asparges, fløde, flødeost og parmesan.

7

Tilsæt salt og peber.

8

Bland det hele godt sammen.

9

Put cheddar på toppen og ind i ovnen med retten i 15-20 min.

Hvis du laver dette pastafad med grøntsager så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram/Pinterest/Facebook.

Hvis du deler dit billedet og tagger mig, deler jeg gerne dit billede på min story.

Tak fordi du har lyst til at læse med 🙂

Hvis du deler mit indlæg / opskrift vil du gøre mig så glad og det er bare et lille klik.

God madlavning.

Kathrine

Resume
recipe image
Forfatter
Udgivet
Total tid

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *