Pasta med portobellosvampe, spinat og citron

Åhhhh pasta og portobellosvampe, jeg kan så godt lide jer!

Cremet lækker pastaret med en helt fantastisk smag (tak til portobellosvampe, spinat og pasta). Retten er så let at lave og passer perfekt ind i en travl hverdag. Perfekt hverdags comfort food, som ikke er alt for usund.

Det er ikke noget bedre end efter en lang og travl dag at komme hjem til en skøn pastaret. Hvis den så lige har portobellosvampe i som giver en let nøddeagtig smag, lidt citron, lidt spinat og lidt ost. Så er jeg helt solgt. Men da det oftest er mig der laver mad er det min mand der får denne oplevelse.

I den lille have har jeg masser af spinat og jeg elsker portobellosvampe så da jeg skulle lave en pastaret i weekenden var det rigtig nemt at finde ingredienser. Derudover har jeg plantet citron timian i haven og det kan kun anbefales, jeg er helt tosset med den. Synes smagen er bedre end den normale.

Pasta med portobellosvampe, spinat og citron

Hvis du ikke lige er til cheddar ost kan du nemt erstatte det med parmesan eller en anden hård ost. Citron timian kan og erstattes med almindelig timian. Jeg brugte timian blomsterne som pynt på retten for at give den lidt farve. Husk når du river citronskræl at du skal undgå alt det hvide så meget som mulig. Derudover er det altid en god ide at købe ubehandlet citroner når du skal bruge skrællen.

Pasta med portobellosvampe, spinat og citron  Pasta med portobellosvampe, spinat og citron

Pasta med portobello og spinat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5)
Af Kathrine Kristensen - Nor's mor Portioner: 2-3 personer
Total Time: 30 min

Cremet lækker pastaret med en helt fantastisk smag. Retten er så let at lave og passer perfekt ind i en travl hverdag. Perfekt hverdags comfort food, som ikke er alt for usund.

Ingredienser

  • 250 pasta
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk oliven olie
  • 200 g spinat
  • 1 stor portobello
  • 2-3 champignon
  • 1 tsk citron skræl
  • 1 spsk hvisvinseddike
  • 2 dl fløde
  • 20 g modnet cheddar

Instruktioner

1

Start med at koge pasta.

2

I en gryde stege hakket løg og fint hakket hvidløg i oliven olie.

3

Tilsæt hakket svampe og lad dem stege i et pr min.

4

Tilsæt spinat, når spinaten er faldet sammen tilsætter du fløde, cheddar, citron og hvidvineddike.

5

Lad der koge op og derefter simre.

6

Tilsæt den kogte pasta (al dente) til retten og rør godt rundt.

7

Lad den stå i 2-3 uden varme og servere med lidt frisk revet ost.

Hvis du skulle få lyst til at lave denne lækre pastaret med portobello, så må du meget gerne dele billeder på de sociale medier, det ville jeg blive så utrolig glad for.

Eller hvis du har lyst til at like, kommentere eller dele den på de sociale medier, så ville det også være helt fantastisk!

Du kan se alle mine billeder på MIN instagram profil lige her.

God madlavning

Kathrine

Deltag i snakken

  1. Hvor mange personer er dine opskrifter til?

    1. Kathrine Kristensen Author says:

      Hej Line

      Den må være smuttet i farten! Jamen ca 2-3 personer (alt efter hvor meget de 2 personer spiser). Men vi plejer at have nok til aftensmad til 2 og 1 madpakke.

      Dejlig dag til dig!

      Med venlig hilsen
      Kathrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close
To the moon