Overnight oats – Gulerodskage

Ja du læste rigtig sund morgenmad der smager af kage.

Kage og morgenmad er normalt ikke den bedste start på dagen (eller er det?) men i dette tilfælde er det faktisk sundt også. Med overnight oats – gulerodskage så er du klar til at håndtere resten af dagen.

Det lyder for godt til at være sandt, tænker du. Men nej nej den er god nok. Det smager seriøst som kage og hvem elsker ikke kage?

Det er faktisk mest fordi min søde nabo er blevet stor fan af min oats og har set hende have hendes glas med hjem fra arbejde ofte. Så tænkte hun trænger til en ny smagsvariant og jeg ved hun også godt kan lide kage 😛

Jeg skal nok stoppe med min kærlighed til kage nu, går ud og spise morgenmad lige efter denne opskrift er lagt op 😛 Hvem sagde lækkersulten….

Overnight oats - Gulerodskage

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5)
Af Kathrine Kristensen - Nor's mor Portioner: 1 person
Cooking Time: 10 min Total Time: 12 timer

Kage og morgenmad er normalt ikke den bedste start på dagen (eller er det?) men i dette tilfælde er det faktisk sundt også. Med overnight oats - gulerodskage så er du klar til at håndtere resten af dagen.

Ingredienser

  • 50 g revet gulerod
  • 50 g havregryn
  • 2 dl mælk
  • 1 spk sukkerfri sirup
  • 1 tsk kanel
  • 15 fint hakkede mandler 
  • 2 spk chia frø (gerne øko)

Instruktioner

1

Bland alle ingredienserne sammen.

2

Hæld på glas.

3

Sæt glasset i køleskabet gerne 8 timer.

Noter

Hakkede græskarkerne og mandler på toppen

Hvis du laver min opskrift så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram.

Tak fordi du gad at læse med 🙂

Du må meget gerne dele min opskrift hvilket du nemt kan gøre herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close
To the moon