Nor’s mor

Velkommen til min lille madblog Nor’s mor

Min madblog er til dig der elsker mad med masser af smag. Dig der gerne vil prøve nye ting. Dig der gerne vil prøve nye sunde ting. Dig som også elsker kage. En af de ting jeg lever efter er:

Alt med måde.

Dette er ikke en gourmet madblog, dette er en madblog med hverdagsmad som passer til hele familien.

Der er nemme retter og der er retter der tager længere tid.

Til det med en madblog, så fik jeg en kommentar om at alt jeg laver smager godt. Nej langt fra. Jeg har mange nye ting jeg prøver som ikke kommer på bloggen da det ikke helt fungere (endnu) eller fordi jeg ikke bryder mig om det.

F.eks. selvom jeg er voksen så er koriander og mig ikke super gode venner, så der er ikke mange opskrifter med koriander her på le madblog.

Min mad er eksperimenterende og nogen gange lige så tosset som mig. Min passion er at lave mad og det har jeg gjort/prøvet på siden jeg var en lille pige.

Der er en lille historie med mig der prøver på at lave noget mad mens min mor tog en lur, min mor vågnende til et røgfyldt køkken. Panden var ødelagt og jeg fik skæld ud, men det har ikke stoppet mig endnu…

Hvorfor en madblog?

Så jeg lavede denne madblog da jeg så en mulighed for at dele mine opskrifter.

 Jeg har et fuldtidsjob som digital markedsføringskonsulent ved siden af og har en familie at tage mig af. Ved hjælp af at kunne planlægge opslag og indlæg, gør jeg livet nemt for mig selv. Men der kommer også situationer hvor jeg er presset og ikke har tid. På længere sigt, ville det være lækkert at kunne leve af at dele opskrifter og lave mad. Mad vil nok altid være min passion.

Om Nor’s mor

Jeg har boet i Aarhus det meste af mit liv og er for et par år siden flyttet uden for Horsens. Hvor vi har mark i baghaven og 1 km til skoven. Mit arbejde er i hele Danmark og jeg er både i København, Esbjerg og Randers. Min familie bor i LA så der vil nok også være mad inspireret derfra.

Jeg kan rigtig godt lide ideen om en madblog hvor man hele tiden prøver nye ting så du må mere end gerne dele dem. Når det så er sagt, så ønsker jeg på ingen måde at virke belærende men ønsker mere at dele mine erfaringer.

Til spørgsmål omkring en kogebog kan jeg sige at det ikke lige er på trapperne. Selvom der i virkeligheden er et par bøger klar (de ligger i et bullet planner, håndskrevet). Navnene er endda også på plads men tiden bliver et problem.

Hvis du ønsker at komme i kontakt med mig omkring min madblog så skriv til info@norsmor.dk

Følg mig gerne på Instagram  eller Facebook der er link på forsiden og hvis du trykker på instagram eller søg på Norsmor  😉

Tak til dem der lige er begyndt at følge og til dem der har fulgt med i lang tid.

Jeg er meget taknemmelig for alle dem der følger med på denne lille madblog fra starten og alle dem der lige er kommet til.

Mvh

Nor’s mor

Kat

Rettigheder til billederne

Alle billederne du ser på min madblog er mine (medmindre andet er nævnt) og hvis du ønsker at bruge dem skal du kontakte mig.

Mine billeder er beskyttet af copyright hvis du bruger mine billeder uden tilladelse vil du modtage en faktura. Hvis de er brugt til kommercielt formål sendes der en faktura med timeløn og 100% vederlag.

Jeg ligger mange timers arbejde i min blog og vil være rigtig ked af det hvis det bliver brugt uden min tilladelse.

Der er enkelte af mine billeder til salg ved Shutterstock.

Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close
To the moon