Lækker og hurtig pastaret som kan laves i en gryde
Denne nemme pastaret med spinat er min go to ret lige for tiden.
Åhhhh i dag er baby syg med feber og vil kun være hos mig. Så det var altså lige tid til lidt comfort food. Denne pasta ret er meget velsmagende. Grundet mængden af spinat fortæller jeg mig selv at den ikke er helt slem, meeeen fløde og pasta er generelt en kalorierig blanding. Dog kan den gøres sundere ved at bruge madlavnings fløde. Ellers kunne man jo tage en mindre portion (det kan dog være en svær opgave, når man først har smagt retten).
Til 2 personer:
1 løg
1 fed hvidløg
150 g frossen spinat
2-3 hele soltørret tomater
1 tsk oliven oile
1,5 dl fløde (madlavnings fløde)
1 knivspids muskatnød
salt og peber
Start med at koge pasta ca 2 håndfuld.
Fordi jeg er doven så fjernede jeg bare skallen på løg + hvidløg. Puttede det i food processoren sammen med soltørret tomater til det var hakkede fint. Når pastaen er færdig kogt hældes vandet fra og pastaen tages til siden. I gryden hvor du kogte pastaen putter du lidt olie og løg, hvidløg og soltørret tomat blandingen i. Når løgene er blevet bløde, putter du spinaten i og fløden. Når det hele er kogt op, tilsættes revet muskatnød, salt og peber. Pastaen puttes i og får lige lov til at koge sammen med det hele i 1 min.
Spises med lidt revet parmesan og frisk basilikum på toppen.