Pasta med laks er en vildt lækker kombi.
Cremet pasta med varmrøget laks, spinat og svampe. Den perfekte comfort pastaret, til de dage hvor du har lyst til noget lækkert og velsmagende. Man ville ønske man havde lavet mere…
Denne ret opstod fordi min mand mente det var lang tid siden vi havde fået pasta og at vi skulle huske at spise lidt mere laks. Jeg elsker fisk rigtig meget. Jeg elsker pasta rigtig meget så denne ret er perfekt for mig.
Det endte også med at blive et rigtig godt resultat.
Inden servering fik pastaretten lidt parmesan og lidt dild. Selvom det ikke er på billedet så fik den også en omgang balsamico glaze. Hvis du følger lidt med her på bloggen og på instagram så ved du min store kærlighed er BALSAMICO GLAZE.
Jeg har brugt det til kager, salater, supper, pastaretter osv. det er i min optik noget af det bedste at tilføje sine retter.
Cremet pasta med varmrøget laks, spinat og svampe. Den perfekte comfort pastaret, til de dage hvor du har lyst til noget lækkert og velsmagende. Man ville ønske man havde lavet mere... Hak løg og hvidløg fint. I en stor gryde (der skal være plads til pastaen også) puttes løg, hvidløg og spinat. Kog pasta efter anvisning det må godt mangle et min eller 2. Vask og hak svampe fint. Put dem i gryden og lad det stege i et par min. Tilsæt fløde, hvidvins balsamico, parmesan og salt. Skær laksen i små stykker. Put pastaen i retten, sammen med laks og lad retten koge op i et par min.Nem pastaret med spinat, svampe og røget laks
Ingredienser
Instruktioner
Hvis du laver min pasta med laks så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram/Pinterest/Facebook.
Hvis du deler dit billedet og tagger mig, deler jeg gerne dit billede på min story.
Tak fordi du gad at læse med 🙂
Hvis du deler mit indlæg / opskrift vil du gøre mig så glad og det er bare et lille klik.
Med venlig hilsen
Kathrine
Hej Kathrine. Vedr. omgang med spinat og persille: Min mor (årgang 1927) kunne også nogle skrækhistorier om genopvarmet persillesovs og lign., men de holder ikke vand længere, medmindre man er for langsom til at afkøle eller genopvarme retten.
https://www.dr.dk/nyheder/indland/bare-rolig-du-maa-gerne-genopvarme-spinat-og-persille
Faktisk løber du nok en større risiko for et maveonde ved IKKE at opvarme på andendagen. Når retten står i så lang tid ved stuetemperatur, kan evt. bakterier begynde at formere sig, og når retten ikke opvarmes, bliver de ikke slået ihjel.
Venlig hilsen
Michael
Hej Michael
Du har helt ret og det er slettet. Det er sjovt nok også min mor der har fortælt skræk historier for mig.
Men at sige 30 min er lang tid bliver vi nok lidt uenige om. Havde det været 4 timer så er snakken en anden 😉
Tak for input og god dag.