Muffins med Marcipan og Jordbær – bagt med kærlighed

It is soooooo goood!

Det var egentlig tænkt som en mors dags lille lækker ting, men de her muffins med marcipan og jordbær er for gode til at kun blive bagt en gang om året.

 

De smager så skønt. Det halve jordbær i midten giver et friskt pust til den søde muffin. Jeg havde planlagt at der skulle en cream cheese frosting på toppen men da jeg havde smagt den første tænkte jeg, nej det er næsten synd at putte mere smag på kagen når den allerede smager helt fantastisk.

Så skal du forkæle mor med en lille lækker kage så de her muffins skam rigtig gode. Men forbered dig på at skulle bage dem igen snart… Nom nom nom

 

Muffins med Marcipan og Jordbær

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen stemmer endnu)
Portioner: 12 kager
Cooking Time: 20 min

Ingredienser

  • 100 g smør (stuetemp.)
  • 180 g sukker
  • 1 spsk vanilje ekstrakt
  • 50 g marcipan (revet eller i små stykker)
  • 1 tsk salt
  • 2 æg
  • 1 tsk bagepulver
  • 150 g mel
  • 6 jordbær

Instruktioner

1

Start med at røre smør og sukker sammen.

2

Tilsæt et æg af gang, i smør og sukkermassen.

3

Derefter putter du vanilje, marcipan og salt i.

4

Til sidst mel og bagepulver.

5

Hæld dejen i muffins forme som er enten smurte eller med papir i.

6

Skær den grønne top af jordbær, og del dem. Et halv jordbær sættes i midten af hver muffin (se billedet).

7

Bages i 18-20 min ved 180 grader.

 

Tak fordi du læser med og følger med.

Hvis du laver min opskrift må du da meget gerne tage et billede og sende det til mig.

Oooog hvis nu du deler opskrifter på de sociale medier så bliver jeg så glad!

Kathrine

 

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *