Boglisten

Bogliste i april 2018

Hjerne og inspiration.

Dette er min bogliste for april og det er en spændende måneden. Lær at give slip og måske forstå en af vores tids måske største genier.

Det er mit første indlæg omkring mine bøger og det betyder også at det forpligter. Jeg vil gerne være bedre til at læse mere faglitteratur eller selvudvikling. Dette er en måde at tvinge mig selv til at udvide min horisonter.

Jeg har fået et par spørgsmål om hvilke bøger jeg læser og jeg tænkte jeg ville lægge min bogliste op. Så kan du eller andre finde lidt inspiration.

Da jeg ikke sover super meget læser jeg rigtig meget og jeg kører rigtig meget så jeg lytter også til lydbøger.

Da dette er mit første indlæg omkring bøger tænkte jeg, jeg ville dele lidt af mine præferencer. Jeg læser næsten alt, men der er nok en klar tendens nemlig udvikling (selvudvikling og hjerne udvikling). Lidt romantisk bøger (hvilket er i stedet for at se tv), og lidt nørde bøger (1984, hitchhiker’s guide to the galaxy osv.). Meget bredt og jeg gør gerne undtagelser.

 

Lad os starte med den meste spændende bog.

Elon musk på boglisten marts

Elon Musk af Ashlee Vance

Mit helt store geek crush er Elon. Han er sgu en af de mest spændende mennesker der findes i vores tid. Denne bog giver et indblik i hvordan han tænker, hvordan han arbejder og hvordan han opnår hans resultater.

Man får hele historien om hvordan hans virksomheder starter og rejsen fra opstart til succes.

 

The subtle art of not giving a fuck

Bogliste april

Det er en af de bedste bøger jeg længe har læst. Den er underholdende og på samme tid er den udviklende. For mig var der mange Ahhhh øjeblikke og det har givet mig et større indblik i hvem jeg er, hvem jeg gerne vil være og hvordan jeg er i forhold til andre. Den giver et indblik i hvordan vores opfattelse af tingene i virkeligheden er med til at spænde ben for os selv og at vi er ansvarlige for vores liv. Skøn bog men også et par hårde sandheder som man enten kan vælge at sige de er lort eller at tage dem til sig og være selvkritisk.

Min yndlings del af bogen er Disaspointment Panda den superhelt vi alle har brug for.

No Comments

Leave a Reply