Majsgrød med hindbær og banan

Nem og lækker morgenmad til din baby

Grød kan godt blive lidt kedeligt når det bare er ren grød hvis du putter lidt frugt i gør det til mere af en smagsoplevelse og gør det mere spændende. Babyer kan også komme til at kede sig når de bare får det samme hver dag. Men ikke med majsgrød med hindbær og banan.

 

Majsgrød med hindbær og banan er en af Nor’s yndlings og er en skøn grød som er naturlig sødet med banan og har et frisk strejf fra hindbærrene. Jeg synes selv at majsgrøden er mere cremet og rigtig lækker, end hirse og boghvede.

Hvis du vil lave en voksen version til dig selv. Så vent med at tilsætte modermælk eller modermælkserstatning til efter du har hældt grøden til din baby op i en tallerken/ skål. Herefter tilsætter du lidt salt og jeg vil putte lidt frisk frugt og hakket nødder på toppen.

 

Majsgrød med hindbær og banan

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen stemmer endnu)
Loading - Nors MorIndlæser

Ingredienser

  • 2 spsk majsmel
  • 5 hindbær
  • 1/2 banan
  • 1,5 dl vand
  • 0,5 modermælk eller modermælkserstatning
  • 1 tsk olie eller smør

Instruktioner

1

Mos banan og hinbær med en gaffel.

2

Put vand, banan, hinbære og majsmel i en gryde.

3

Bring gryden op til kog og rør godt rundt.

4

Lad grøden koge videre i et par min og rør godt rundt.

5

Grøden skal være lidt tykkere da du tilsætter mælken til sidst.

6

Tag gryden af blusset og put modermælken og smør eller olie i, sørg for at det er godt fordelt.

 

TIP Nor kan godt lide at smørret er oven på, smeltet. Men hvis du tilsætter olier vil jeg anbefale at du røre det i grøden.

Husk hvis du har puttet modermælk eller modermælkserstatning i skal grøden kasseres efterfølgende. Dvs. du kan ikke putte den i køleskabet og gemme den til senere. Lav i stedet en ny portion.

 

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *