Madplan uge 50

2. Søndag i advent.

Denne madplan er lavet ud fra hvad jeg lige har lyst til at lave i denne uge. Den rimelig sund og godt fyldt med grøntsager  til at give balance til den søde jule tid vi er i.

Nu er det rigtig jul og der er jule kager og jule sager over alt. Julefrokosterne er i gang for fuld hammer. Derfor er min madplan for denne uge ikke særlig juleagtig. Men mere sørg for at du kan håndtere alle de søde julesager i weekenden agtig.

Hov jeg har en instagram konkurrence kørende som afslutter i dag, hvis du skal nå at vinde 2 Royal Copenhagen kopper. Link til billedet er lige her

Mandag

Lasagne

Denne lasagne har jeg lavet i mange, mange år. Det var den første ret jeg lærte at lave sån rigtig fra bunden af, da jeg flyttede hjemmefra. Det er min lille brors livret og det var hans ønske til hans fødselsdag, altså som gave. Jeg elsker denne lasagne fordi den smager så godt.

lasagne

Tirsdag

Blomkålsris

Disse blomkålsris er lynhurtige at lave og smager dælme så skønt. Jeg plejer at lave kyllingebryst til. Det er en lynhurtig og super sund ret.

blomkåls ris

Onsdag

Boller i karry.

Denne boller i karry er super lækker og den er nem at lave hvis du smider de fleste af ingredienserne i en foodprocessor. Så slipper du for at hakke og få aftensmaden på bordet hurtigere.

boller i karry

Torsdag

Varm blomkålssalat.

Denne blomkåls salat er faktisk rigtig nem at lave du smider de fleste grøntsager i ovnen hvor de skal passe sig selv. Hvis du skal have kød til salaten vil jeg anbefale kylling med lidt krydderier. Jeg har planlagt at i løbet af denne uge laver jeg et opslag med forslag til forskellige kylling marinader.

blomkåls salat

Fredag

Chili cheese kylling

Dette er altså en klassiker her i huset. Min mand elsker denne ret. Det er en super god fordi det er fredag skal vi forkæle os selv lidt ret.

Jeg har fået flere spørgsmål om det skal være friske jalapenos og nej det behøver det ikke. men jeg synes de friske smagere bedre.

chili cheese top kylling low carb aftensmad

Der kommer lidt nyt på madplanen snart…

Så følg med på måske allerede næste søndag og se hvad det kan være.

 

Tak fordi du følger med det er så fedt med alle jeres kommentarer og billeder. Bliv endelig ved med det, jeg bliver så glad hver gang der kommer tilbage respons.

Hvis du nu synes det er lidt lækker med madinspiration så må du mere end gerne dele denne madplan på de sociale medier.

Go’ søndag

Med venlig hilsen

Kathrine

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *