Madplan uge 44

Madplanen for uge 44.

Denne madplan er fyldt med sunde salater og en enkelt gryderet. Det er 5 rigtig nemme og hurtige opskrifter og 1 der tager lidt tid. Du læste rigtig der er 6 opskrifter i denne uge.

Sneen faldte for første gang i dag og tiden er sat tilbage. Denne madplan er faktisk ret sund og det bliver lige et par sunde uger op til julen.

Mandag.

Blomkålsris med kylling.

Dette sag er lynhurtig at lave og smager så godt! Det er sundt og det er lækkert en perfekt aftensmad til en dag hvor det skal gå lidt stærkt.

blomkåls ris

Tirsdag.

Kylling og grøntsager på den nemme måde.

Dette er min absolutte go to måde at lave mad på når det skal være let og sundt. Du ordner grøntsagerne og så skal det bare passe sig selv i ovnen.

kylling nem aftensmad

Onsdag.

Rødvin og svampe gryderet.

Dette er en smagfuld gryderet som er helt perfekt til efteråret og vinter. Den smager helt ærligt så godt. Selvom den tager lidt længere tid så er den det værd.

rødvin og svampe gryde

Torsdag.

Spidskålssalat  med denne bagt kylling.

Dette er jo faktisk 2 opskrifter. Den bagte kylling er vendt i krydderier og smager langt bedre end andre paneringer og det er sundere. Spidskålssalaten er så lækker og er så god til din mave.

Spidskålssalat med mango Bagt kylling med salat

Fredag.

Taco salat.

Dette er for os en klassiker, vi elsker salater og denne er helt fantastisk. Især hvis man har lyst til mexicansk men ikke har lyst til alle kulhydraterne.

taco salat

 

Tak fordi du følger med i min madplaner og du må gerne end gerne dele denne madplan på de sociale medier.

Hvis du laver en af opskrifterne må du mere end gerne sender billeder eller dele dem på sociale medier og tagge mig.

God søndag til dig.

 

Kathrine

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *