Madplan uge 43

Efterårsferien er slut og det er blevet koldt.

Her er madplanen for uge 43, det er begyndt at blive rigtig koldt udenfor. Denne uge er fyldt med varme og smagfulde retter som mætter og gør maven glad.

Denne uge har budt på mange nye spændende mad ting. Jeg har forsøgt at lave yoghurt, både vegansk og almindelig. De første forsøg er gået okay men den er der ikke helt endnu. Jeg har en kefir som er gået helt galt men jeg giver ikke op. Min kombucha er tilgengæld blevet rigtig god. Så der kommer nok en opskrift men lige nu forsøger jeg med en ny type te. Jeg har lavet sauerkrat som også er blevet rigtig godt.

 

Mandag

Rødbedesuppe

Denne rødbedesuppe er så skøn og smager så lækkert den er perfekt til en aften hvor det skal gå lidt stærkt. Rødbederne er fuldstændig fantastiske og rigtig billige lige nu så det er oplagt at få spist en masse. Plus det er super sundt og rigtig godt for maven.

rødbedesuppe

Tirsdag

Vikinggryde

Det er så meget blevet gryderet vejr og denne ret er perfekt. Hvis du har en dag hvor du har okay tid så lav en dobbelt portion så du har til flere dage.

vikingegryde

Onsdag

Sund svensk pølseret

Den svensk pølseret smager mega godt, det er helt perfekt som en nem aftensmad. Lille Nor spiser denne svenske pølseret med stor glæde. Det er en meget børnevenlig ret.

svensk pølseret

 

Torsdag

One pot pasta

JEG ELSKER PASTA. Denne ret  er en go to ret når det skal være hurtigt og nemt. Det smager fantastisk og er nem at lave. Når det skal gå rigtig stærkt plejer jeg at bruge en foodprocessor til at skære/hakke grøntsagerne. Både løg og champignon kan nemt smides i.

one pot pasta med kylling

Fredag

Grøn karry

Denne karry ret, varmer hele kroppen. Men vil virkelig anbefale at næste gang du ser en thai / kina fødevare butik at du går ind og køber din karry paste der. Fordi det smager bare bedre. Men du kan godt bruge den frisk der kan fås i det fleste supermarkeder. Denne karry har fået kikærter og masser af grøntsager så den er super sund og stadig fyldt med protein.

https://www.norsmor.dk/wp-content/uploads/2017/06/IMG_5369.jpg

 

Tak fordi du læser med og rigtig god søndag til dig.

Hvis du får lyst til at dele denne madplan så ville jeg da blive utrolig glad.

Bedste hilsner

Kathrine

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *