Madplan uge 42

Madplanen for uge 42

Farvel uge 41 og hejsa til uge 42.

Dette har været en vild uge med vejret, det var været dejlig varmt. Det har føltes fuldstændig som vinter i Californien, hvilket er helt fantastisk. Jeg var en tur i skoven her i weekenden og det var så smukt. Nu går vi ind i efterårsferien og der er masser af tid til afslapning. Gode gåture i skoven og måske en enkelt bog.

madplan uge 42

Mandag

Æg med sødkartoffel.

Dette er en relativt let og lækker aftensmad. Hvis du ikke har en spirelli kan du nemt bruge en almindelige skræller. Med en gang salat til er det en så lækkert måltid. Kombinationen af sød kartoffel og lidt chili er helt fantastisk.

sød kartoffel morgenmad

Tirsdag

Blomkålsris med kylling.

Jeg er stor fan af blomkålsris. Det er lækkert og mega nemt (med en food processor). Så der er lynhurtig sund aftensmad hvis man laver denne omgang. Det er faktisk også rigtig godt dagen efter, så du og kan også nemt meal preppe lidt og lave til madpakken dagen efter.

blomkåls ris

 

Onsdag

Rødbedepasta.

Jeg skal ærligt indrømme jeg elsker den her ret rigtig meget. Den kan rigtig meget.

Smagen er helt i top og det er sundt. Det er en af mine yndlings grøntsags pasta at spise og igen hvis du ikke har en spirelli så lav den med en kartoffel skræller.

rødbede pasta

Torsdag

LCHF burger -altså burger uden burger bolle.

Dette er den perfekte måde at få noget der er syndig og lækkert. Uden at det bliver en kæmpe kalorie bomb. Hvis du så vil holde den helt sund så laver du lige en gang bønne fritter til.

lachf burger

 

Fredag

Chili cheese tops kylling i lchf udgave.

Dette er min comfort food i denne uge. Det er simpelt hen så lækkert og jer der har efterårsferie har jo måske tiden til at lave denne opskrift i denne uge.

chili cheese top kylling low carb aftensmad

 

Tak fordi du læser med og du må da gerne dele mine madplaner hvis du lige har overskud til det.

Ha en dejlig uge, og hvis du har ferie så må du have en dejlig ferie.

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *