Madplan uge 41

Maden bliver lige en tand mere hyggelig.

Uge 41 er kommet og vi er midt i efteråret. Det er begyndt at blive koldt og der betyder varmt mad. Jeg finder den varme jakke frem og laver endnu mere comfort food. Igen er der dage hvor man nemt kan lave en dobbelt portion også have til rester dagen efter. Dette er i denne uge kyllinge cacciatore og oksekød og broccoli.

Mandag

Kyllinge cacciatore

Dette er en af mine nye retter og jeg må indrømme jeg er slemt tilfreds med denne. Den smager så godt og er fuldstændig perfekt til koldere dage. Den er overraskende let at lave, plus kan den nemt stå og passe sig selv. Det vil være en ret der er endnu bedre lavet udenfor over bål. Hvis du gerne vil undgå at skulle tage 2 gryder i brug jeg har puttet bulgur i retten og lade det koge sammen. Det er mindre opvask og det bliver til en one pot ret. Dog skal man lige røre lidt mere rundt.

Kyllinge cacciatore

Tirsdag

Græskar suppe.

Man kan ikke have efterår uden græskar og uden suppe. Suppe er perfekt fordi det er så nemt, det mætter også rigtig godt. Men hvis du mangler lidt fyld kan man jo spise det med lidt brød. Personligt kan jeg rigtig godt lide et par stykker ristet rugbrød til.

hokkaido suppe

Onsdag

Ahi poke bowl

Min mand elsker denne ret og det kan jeg godt forstå. Hvis man kan lide sushi og spicy tuna så er denne skål lige dig. Det er faktisk relativt let at lave ellers har jeg lavet en video hvor jeg laver lakse udgaven. Hvis du søger på poke bowl så kommer den frem.

pokebowl med tun

Torsdag

Broccoli og oksekød.

Dette er en form for copycat af Panda Express udgave men da jeg ikke kunne få en opskrift på den så måtte jeg lave den selv og jeg synes det blev rigtig godt. Det er også godkendt herhjemme hvor både Nor og min mand spise denne ret med stor glæde.

broccoli og oksekød

Fredag

Sød kartoffel pizza.

Dette er en mine bedste ikke-hvedemel pizzabunde. Den her pizza smager så godt. Den er lavet på sød kartoffel og kikærtemel. Jeg er fuldstændig vild med frisk peber og avokado på min pizza.

sød kartoffel pizza

 

Tak fordi du læser med. Hvis du nu lige skulle have overskud til at dele lidt på de sociale medier så ville jeg værdsætte det utrolig meget.

Dejlig søndag alle sammen.

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *