Madplan uge 38 – lidt tættere på efteråret

Madplan: Græskar og efterår

Selvom der har været lovet lidt varmere vejr, så er det stadigvæk græskar der er i sæson. Denne madplan har især en ret som er utrolig hurtig og let at lave, nemlig kyllingeretten tirsdag. Så hvis du ved at du har en dag hvor du har ekstra travlt så byt dagene rundt.

Mandag

Varm blomkåls salat

Denne varme blomkåls salat, med kikærter, bagte løg og rød peber. Det er en fuldstændig fantastisk salat som smager så godt og som mætter. Vi kører Meatless Monday og derfor er det intet kød men skulle du mangle lidt kød så passer kylling rigtig godt til.

Tirsdag

Nem aftensmad med grøntsager kylling.

Står på super sund og utrolig nem aftensmad! Det er så let at jeg er ved at prøve at færdiggør en 7 dags mad plan med lignde opskrifter. Det er en omgang lækre ovnbagte grøntsager med mozzarella kylling

kylling nem aftensmad

Onsdag

Sunde boller i karry

Det er en klassiker i nye klæder, boller i karry er en skøn aftensmad, denne udgave har fået lidt flere grøntsager. Deriblandt spinat.

boller i karry

Torsdag

Efterårslasagne

Denne efterårs lasagne er en af mine yndlings opskrifter, jeg elsker den. Fyldt med græskar og spinat, så den er sund og smager så lækkert.

efterår lasagne - græskar

 

Fredag

Chili cheese kylling med bacon

Fredag er hjemme hos os er fredag lig med lidt selvforkælelse så derfor plejer jeg gerne at forkæle min mand med denne chili cheese top kylling som han elsker. Dette er en low carb ret, med en frisk salsa og en cremet avokado til.

chili cheese top kylling low carb aftensmad

 

Hvis du synes denne madplan var bare lidt lækker så ville jeg blive utrolig glad hvis du ville dele den på de sociale medier.

Håber du får en dejlig søndag.

Og tak fordi du gider at følge med.

Kram Kathrine

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *