Madplan for uge 48

Madplanen for uge 48.

Så blev det søndag og det betyder en ny madplan for ugen der kommer. Jeg har julebagt hele lørdag og er klar til at spise noget helt andet end julekager…

Denne madplan er ret let denne uge jeg har en mand på den anden siden af jorden og en lille fyr herhjemme som tester grænser. Så madplanen for denne uge er noget der skal kunne håndteres.

Mandag

Kartoffelsuppe med bacon og pesto.

Dette lille suppe kom på her i ugen og har allerede fået tilbage meldinger på at den er godkendt. En af mine gode kammerater, fik sagt han havde håbet kan kunne komme med en masse feedback. Men det kunne han ikke rigtig, altså udover at det var godt. Selv portions mæssig var det meget godt ramt. Så det er jo meget godt.

kartoffelsuppe med bacon og pesto

Tirsdag

Sund spansk tortilla.

Hvis du snitter alle grøntsagerne i en foodprocessor er denne ret klar på ingen tid og kræver minimalt arbejde. Perfekt til en travl hverdag.

spansk sund tortilla

Onsdag

Frikadeller med æbler og bacon med lynstegt squash som tilbehør.

Frikadellerne er også en opskrift fra denne uge, har fået så meget ros så håber du lige giver dem en chance. Sqaush tilbehøret kan nemt erstattes af den kål salat der er nævnt i frikadelle opskriften. Men giv den også en chance også selvom det er alene en anden dag. Jeg er selv blevet dybt afhængig af den salat.

frikadeller med æble og bacon

Lyn stegt squash med citron og persille.

Torsdag

Kødsauce med squash pasta til.

Sundt, lækkert og nemt, hvad mere kan man forlange af et måltid i hverdagen? Denne kødsauce er lynhurtigt at lave og jeg har en lille fyr herhjemme som elsker kødsauce.

kødsauce madplan uge 45

Fredag

Nem pastaret med laks og spinat.

Jeg prøver at spise mere fisk men er ikke super god til det. Denne ret er så nem og velsmagende at det er perfekt til en fredag aften hvor der godt må være lidt hygge indover maden. Hov se længere nede hvad min dessert bliver.

Nem pastaret med spinat, svampe og røget laks

Til dessert fredag og i stedet for fredagsslik laver jeg dette:

Sund cookie dough

cookie dough

Tak fordi du læser med og endnu mere tak hvis du deler mine madplaner.

Det betyder rigtig meget.

Send endelig gerne billeder af maden i laver ud fra mine opskrifter.

 

God søndag

Kathrine

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *