Madplan for uge 47

Sidste hele uge i november.

Hvilket betyder jeg har lavet en ret så sund madplan inden det hele ender i julehygge og lækker mad. Det er en lidt blandet madplan men det er altså lige hvad jeg har lyst til.

Min søndag skal bruges på at lave adventskrans og kalender lys. Jeg skal lige et smut på loftet og se hvad jeg har inden jeg skal ud og samle nye ting.

Jeg har i dag lavet en nye opskrift på en vinter / jule salat, den kommer her i løbet af de næste par dage.

Mandag

Sød kartoffel pizza

Grunden til jeg lavede denne pizza bund er fordi jeg aldrig helt er blevet gode venner med blomkåls pizzabunden eller spidskåls pizzaen. Jeg synes aldrig helt den blev sprød n0k. Men det gjorde denne bund som består af kikærtemel og sødkartoffel, hvilket betyder den er glutenfri.

sød kartoffel pizza

Tirsdag

Græskar og kartoffel suppe med brændende kærlighed tilbehør.

Dette er en ret så skøn suppe og den er simpelthen så lækker sammen med brændende kærlighed tilbehøret.  Græskar i suppe er fuldstændig perfekt, græskar bliver nemlig super cremet efter en tur i blenderen. Så du får en cremet suppe med utrolig lækker tilbehør. Det er jo aldrig en dårlig blanding.

græskar og kartoffel suppe med tilbehør a la brændende kærlighed.

Onsdag

Vikingegryde.

Det er bare en nem og skøn gryderet som bare smager af mere. Den skal i bund og grund bare laves også passe sig selv.

Den sunde udgave er at lave et low carb tilbehør, som blomkålsris eller squash pasta.

vikingegryde

 

Torsdag

Æg med masser af grøntsager.

Morgenmad til aftensmad! Det har altid været en af mine yndlings ting til aftensmad. Denne lille sag er svær at kalde morgenmad, fordi den fyldt med grøntsager. Jeg spiser gerne denne ret til morgenmad, frokost eller aftensmad. Den er lynhurtig at lave og det smager så godt. Det er det en sund spise som holder dig mæt i lang tid.

æg med grøntsager

Fredag

Taco salat.

Taco salat er ikke særlig vinteragtig eller passer til sæson, men det smager så godt og det er altså ret hurtig at lave. Det er en skøn aftensmad om fredagen hvor det gerne må smage lidt ekstra godt.

taco salat

 

Tak fordi du følger med og hvis du lige får lyst til at dele en af opskrifterne eller denne madplan så bliver jeg så utrolig glad.

 

God søndag

 

Kathrine

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *