Madplan for uge 46

Så er der ikke meget efterår tilbage… Snart kommer vinter og julen.

Madplanen denne uge er fyldt med græskar og varme lækre retter. Masser af grøntsager som altid og masser af smag.Den bedste ret i denne uge er for mig: Chili con Carne.

Så blev det tid til madplanen for uge 46 og her kommer den.

Los Angeles er meget i mine tanker. Min mor bor ved Thousands Oaks og sidste uge var der masseskyderi. I denne uge skovbrande. Min mor bor lige i midten af de 2 skovbrande i LA. Jeg har fået videoer og billeder af venners huse der brænder. Steder jeg har siddet, er brændt til grunden. Håber godt nok ikke min mor og lille bror skal evakueres men det kunne godt ende med det.

Mandag

Denne suppe kan laves så utrolig hurtigt at den er perfekt til hver dag. Græskar er sundt og det smager så godt. Græskar er perfekt til suppe da den bliver utrolig cremet når den bliver blendet.

Hokkaido suppe

hokkaido suppe

Tirsdag

Åhhh lasagne du er altså en af mine yndlings… Jeg putter ekstra mange grøntsager i og laver en stor portion. Alle grøntsagerne hakker jeg i foodprocessoren, så det ikke tager ret lang tid.

Lasagne

lasagne

Onsdag

Den perfekte efterårs salat, er denne salat og den smager helt fantastisk og er rigtig nem at lave. Den passer sig selv i oven.

Rosenkål, grønkål, græskar og bacon salat

rosenkål, grønkål, græskar og bacon salat

Torsdag

Det er nu næsten et år siden jeg har set min mor. Derfor er det også et år siden jeg har været på Tito’s. Jeg havde sidste jul fornøjelsen af at kunne tage min mand med på Tito’s i LA. De laver fantastisk mexicansk mad, men især deres Chili con Carne er vild. Dette er det tætteste på jeg selv har kunne komme og vil mene det er ret tæt.

Chili con Carne

Chili con carne

Fredag

Denne salat er simpelthen så frisk og lækker. Den har lidt en thai inspireret dressing til og smager fantastisk. Hvis du laver den til madpakken så vil jeg anbefale at have dressingen med i en lille bøtte.

Spiralizer salat

spiralizer salat

Tak fordi du læser med og jeg vil blive så glad hvis du ville dele denne madplan på de sociale medie.

God søndag.

 

Kathrine

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *