Madplan for uge 45

Jamen vi tager da endnu en uge.

Madplanen for uge 45 er lige her, så kan du lige nå at lave din egen madplan og handle ind i ro og mag i dag. Brug min madplan som inspiration og lav lige det du har lyst til.

Der er lidt gengangere og der lidt nyt. Men bare rolig jeg har planlagt 2-3 nye retter jeg skal teste af i denne uge så der er nye aftensmadsretter på vej.

 

Mandag

One pot quinoa

Denne one pot quinoa er en af mine absolutte yndlings og den har været på en del gange (sorry) men den er så hurtigt at lave og kræver ikke ret meget. Den er vegansk, hvis du lader vær med at putte ost på til sidst. Perfekt til meatless monday.

one pot quinoa

Tirsdag

Kylling med grøntsager

Denne er også en hurtig en af slagsen. Du har alle grøntsagerne og kyllingen i oven hvor det bare passer sig selv. Helt perfekt til de dage hvor du vil spise sundt men har lidt tralvt.

kylling nem aftensmad

Onsdag

Græskar lasagne

Denne opskrifter har også været på tidligere men lige nu vælter det ind med store lækre græskar og de skal da nydes mens vi kan.

efterår lasagne - græskar

Torsdag

Kødsauce med squash pasta

Dette er en sund udgave af en klassiker som er let at lave og smager fantastisk. Du kan sagtens bruge andre slags grøntsagspasta en squash, måske sød kartoffel?

kødsauce

Fredag

Thai salat med peanut butter dressing

Jeg ved godt det langt fra er mit bedste billede. Men det er en af de bedste salater jeg nogensinde har lavet. Så selvom du tænker neeej jeg ved det ikke helt… Hvis du kun skal lave en af disse retter så ville jeg gå med denne. Hvis du bruger rødkål / rød spidskål så bliver den kun endnu flottere. Måske jeg lige skulle få lavet et nyt billede til denne salat.

thai salat med peanut butter

 

Tak fordi du følger med i min madplaner og du må gerne end gerne dele denne madplan på de sociale medier.

Hvis du laver en af opskrifterne må du mere end gerne sender billeder eller dele dem på sociale medier og tagge mig.

God søndag til dig.

Kathrine

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *