Lyn keto aftensmad med masser af grøntsager

Dette er keto go to opskrift herhjemme da den tager ingen tid at lave og er spængfyldt med grøntsager. I en travl hverdag kan det virkelig være svært at finde tid og overskud til at lave sund mad og når man spiser keto kan man jo ikke lige tage en rugbrødsmad. Denne lyn keto aftensmad kan bikses sammen på næsten ingen tid og du har kun en pande der skal vaskes op.

Der er lidt kulhydrater i denne ret men hvis du fjerner hvidløg og erstatter den røde peber med endnu en grøn er denne ret lidt mere hardcore keto. Hvis du ikke er i ketose og vil der hen så hurtigt som muligt kan dette hjælpe dig lidt. Dog vil jeg nævne at jeg sagtens kan spise denne ret til aftensmad og frokost dagen efter mens jeg forbliver i ketose.

Når du køber pølserne vil jeg anbefale dig at kigge på kuldhydraterne der er meget stor forskel på indhold. Jeg vil gå efter en med så lav som mulig og hvor du stadig synes de smager godt. Dem jeg brugte var omkring 3,2 kuldhydrat pr 100g.

Min hemmelige ingrediens er æblecidereddike, jeg tilføjer næsten altid æblecidereddike til min mad. Både pga. smag men også fordi der er forskning der viser at brug af æblecidereddike, kan være med til at påvirke dit insulin niveau. Insulin er et hormon der er med til at lagre fedt i kroppen og det vil jeg rigtig gerne undgå. Jeg har prøvet at drikke det men synes altså det smager lidt mærkeligt i min vand.

 

 

lyn keto aftensmad

Lyn keto aftensmad med masser af grøntsager.

321059e7adb2fc7a4539b6c349e32a8e?s=30&d=mm&r=g Lyn keto aftensmad med masser af grøntsagerKathrine Kristensen
Aftensmad på 20 min, der smager fantastisk og er utrolig nem at lave.
No ratings yet
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Ret Aftensmad, Hovedret, Keto
Køkken Dansk
Antal 2 Personer

Udstyr

 • Pande
 • Kniv
 • Skærebræt

Ingredienser
  

 • 3 Pølser
 • 1 Squash
 • 1 lille Rødløg
 • 1 Grøn peber
 • 1 Rød peber
 • 1 tsk smør
 • 1 fed hvidløg Kan undlades
 • 1 tsk Æblecidereddike

Sådan gør du
 

 • Start med at skære pølserne i skiver.
 • Tænd panden på middel varme og put pølserne på sammen med lidt smør.
 • Skære rødløg i både, squash i små tern og peber i små stykker.
 • Når pølserne har fået lidt farve tilsættes grøntsagerne sammen med smør.
 • Efter et par min med omrøring tilsættes hvidløg og æblecidereddike
 • Lad det hele få godt med varme mens du løbende vender grøntsagerne i 5 min.
 • Herefter er det klar til servering.
Keyword Keto, Squash, Sund, Sundt
Kan du li' denne opskrift?Skriv en kommentar her

Tak fordi du følger med det betyder rigtig meget.

Hvis du laver denne lyn keto aftensmad må du meget gerne tage billeder og dele med mig.

Ooooog hvis du kunne lide opskriften må du da meget gerne dele den på de sociale medier, jeg bliver så glad når det sker!

Med venlig hilsen og god madlavning

Kathrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close
To the moon