Fordi butter cream frosting feder og er fyldt med sukker.
Så let og luftig passer helt perfekt til red velet kage eller oven på en masse lækker frugt. Denne skyr frosting er bare sagen.
Det har faktisk være et en laaaang proces at skabe denne opskrift. Det har taget en del forsøg at finde en sammensætning som ikke feder for meget og som er luftig. Jeg har været igennem et par forsøg med husblas og agar agar men denne udgave fungere rigtig godt og smager så godt.
Dette er et billede af min rødebede kage / red velet kage.
Det er en god måde at skære mange af kcal’erne væk og gør at ens kage bliver knap så voldsom.
Start med at piske fløden rigtig godt. Derefter tilsættes skyren lidt af gangen. Stevia og vanilje tilsættes. Pisk det hele godt.Let og luftig skyr frosting.
Ingredienser
Instruktioner
Hvis du laver min opskrift så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram.
Tak fordi du gad at læse med 🙂
Du må meget gerne dele min opskrift hvilket du nemt kan gøre herunder.