Let og luftig skyr frosting.

Fordi butter cream frosting feder og er fyldt med sukker.

Så let og luftig passer helt perfekt til red velet kage eller oven på en masse lækker frugt.  Denne skyr frosting er bare sagen.

Det har faktisk være et en laaaang proces at skabe denne opskrift. Det har taget en del forsøg at finde en sammensætning som ikke feder for meget og som er luftig. Jeg har været igennem et par forsøg med husblas og agar agar men denne udgave fungere rigtig godt og smager så godt.

 

 

Dette er et billede af min rødebede kage / red velet kage.

 

Det er en god måde at skære mange af kcal’erne væk og gør at ens kage bliver knap så voldsom.

Let og luftig skyr frosting.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen stemmer endnu)
Portioner: 8 personer
Cooking Time: 5 min

Ingredienser

  • 150 ml 19% madlavningsfløde til piskning
  • 4 spsk 0,2 % skyr
  • 2 tsk vanilje pulver
  • 2 tsk stevia sødemiddel

Instruktioner

1

Start med at piske fløden rigtig godt.

2

Derefter tilsættes skyren lidt af gangen.

3

Stevia og vanilje tilsættes.

4

Pisk det hele godt.

 

Hvis du laver min opskrift så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram.

Tak fordi du gad at læse med 🙂

Du må meget gerne dele min opskrift hvilket du nemt kan gøre herunder.

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *