Den perfekte burger, er en lchf burger.
Hvem har brug for en burgerboller, når en burger uden kan smage så fantastisk. Denne lchf burger er fyldt med sunde fedtstoffer og masser af fantastisk smag. Den kan laves på 20 min.
Efter en laaaaang vinter virker det nu til at foråret er kommet. Det betød at det var tid til at starte grillen op for første gang i år, til denne lchf burger.
Det var en ret let beslutning om hvad der skulle laves. Fordi denne burger har været en klassiker her hjemme i en del år. Det føles lidt som om man får det bedste af begge verdener. Så man kan blæse og have mel i munden. Men denne lchf burger er en crowd pleaser og den er sgu for lækker. Det er så nemt at alle kan lave den. Hvis du vil forkæle dig selv så køb kød af høj kvalitet så får du lige en endnu bedre burger. Idealt skal du gå efter en kød kvæg der har været på græs, da det kød indholder langt mere omega 3. Hvilket er perfekt mad til din hårdtarbejdende hjerne.
Det at lave en god bøf er en hel videnskab med denne måde virker bedst.
- tag kødet op at pakke.
- bevare retningen på de tråde kødet har.
- rul det blidt sammen så trådene ligger i samme retning.
- del rullen op alt efter hvor mange bøffer du skal have.
- skær med en kniv antal ud.
- tryk bøffen endnu mere flad og sammen.
- Nu er den klar til panden.
Vask salat og tage bladene af hele. Læg 3-4 blade på hver tallerken. Fjern sten og skræl fra avokado og skær i skiver. Form bøffer. Steg bacon. Steg bøffer på grillen eller panden ved høj temp ca 3 min på hver side. Ved bøffen sidste 2 min på panden ligges osten på bøffen. Steg æg. Put mayo på salaten, så bøffen, æg, bacon og avokadoLchf burger - den bedste burger
Ingredienser
Instruktioner
Hvis du laver denne lchf burger så ville jeg blive glad hvis du tog et billede og taggede mig på Instagram/Pinterest/Facebook.
Tak fordi du gad at læse med 🙂
Hvis du deler mit indlæg / opskrift vil du gøre mig så glad og det er bare et lille klik.
Med venlig hilsen
Kathrine