Forvandle en lidt kedelig salat til en fantastisk på ganske få sekunder. Det er både visuelt og smagsmæssigt. Den flotte røde farve giver en masse liv til tallerken. Det kan holde i køleskabet i ret lang tid. Vi løber ikke rigtig ind i det problem her hjemme. Jeg laver ofte en dobbelt portion som er væk inden der er gået en uge.
Jeg kan også godt finde på at genbruge eddikeblandingen, hvis der 2 dage efter jeg har lavet syltet rødløg er tomt i glasset så skærer jeg lidt rødløg i både og fylder op. Dog tager det lidt længere tid før de er bløde, i forhold til når rødløgene får den næsten kogende eddikeblanding henover.
I bund og grund består grundopskriften af:
1 del vand
1 del sukker
1 del eddike
Men du kan lave mange udgaver af denne grundopskrift, så du kan tilpasse den til sommer med f.eks. dild, persille og andre sommer urter.
Eller lave en vinter udgave med mere kraft som jeg har lavet i denne opskrift, hvor der både er sennpsfrø, peberkorn og fennikel.
Forvandle en lidt kedelig salat til en fantastisk på ganske få sekunder. Det er både visuelt og smagsmæssigt. Den flotte røde farve giver en masse liv til tallerken. Start med i en lille gryde at lade sukker, vand og eddike koge op. Fjern skræl på rødløg og skær dem i små både. I et glas med låg putter du rødløg. Hæld eddikeblandingen hen over. Tilsæt krydderier og urter. Sæt låg på og sæt i køleskabet, når det er stue temp.Lækre syltet rødløg
Ingredienser
Instruktioner
Mange tak fordi du læser med på min lille blog.
Hvis du skulle få lyst til at dele min opskrift syltet rødløg på de sociale medier ville jeg blive så utrolig glad.
Del endelig gerne billeder hvis du laver en af mine retter, husk at tagge mig!
Du kan se alle mine billeder på MIN instagram profil lige her.
God madlavning
Kathrine