Kyllingesalat med hjertesalat og estragon

Fuldstændig fantastisk kyllingesalat som smager af sommer og sol.

Denne kyllingesalat består af enten kogte kyllingebryster eller rotisseri kylling, creme fraiche, mayo, hjertesalat, rødløg, estragon, citron, parmesan og lidt persille.

Estragon er en af mine absolutte yndlings urter, jeg har både den franske og russiske sort i haven, det er heldigvis en af de urter der kommer igen og igen. Estragon går helt fantastisk sammen med kyllingen i denne salat.

Hvis du nu er en af de helt vilde, så er vindurer eller små stykker æble, faktisk helt fantastiske i denne kyllingesalat. Det er ikke fordi salaten behøver det den smager helt vildt godt uden men den giver lidt ekstra.

I denne kyllingesalat kan du nemt bruge helt ned til bunden af hjertesalaten, normalt har vi tendens til at bruge det grønne og undgå det hvide men i dette tilfælde giver det hvide faktisk en ganske skøn crunch.

Hvis du skal lave en fantastisk sandwich så kan denne salat også bruges. Jeg plejer at tage et flute, deler i 3  og skærer dem over på midten og lægger fyldet ind. Så er den klar til servering.

kyllingesalat

Du kan sagtens spise denne salat som tilbehør til et en salat.

kyllingesalat

Hvis du bruger en rotisseri kylling eller koger kyllingen dagen før så det ikke er brand varmt så går opskriften meget hurtigere.

Kyllingesalat med hjertesalat og estragon

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 stemmer, gennemsnit: 4,50 ud af 5)
Salat Nordisk
Af Kathrine Portioner: 2-4 personer
Prep Time: 20 min Cooking Time: 12 min Total Time: 32 min

Fuldstændig fantastisk kyllingesalat som smager af sommer og sol. Denne kyllingesalat består af enten kogte kyllingebryster eller rotisseri kylling, creme fraiche, mayo, hjertesalat, rødløg, estragon, citron, parmesan og lidt persille.

Ingredienser

  • 2 kyllingebryster
  • 1 bouillonterning
  • 1 hjertesalat
  • 1 rødløg
  • 1 spsk mayo
  • 1,5 spsk creme fraiche
  • 4 estragon stilke
  • 1 spsk persille
  • 20 g revet parmesan
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 tsk æblecider eddike
  • salt og peber

Instruktioner

1

Start med at koge kyllingebrysterne i en lille gryde med en bouillonterning i vandet.

2

Du kan sagtens tilsætte rigeligt med vand i gryden.

3

Når de er kogt helt igennem, så lad dem køle lidt af.

4

Nu skal du have fat 2 gafler og trevle alt kyllingen igennem.

5

Herefter skal du have fat i en stor skål og putter kyllingen i.

6

Start med at rengøre hjertesalaten og skær den i meget fine skiver.

7

Fjern skrællen fra rødløget og skær i meget fine stykker.

8

Rens og skær estragon og persille fint.

9

Tilsæt det til skålen med kylling.

10

Herefter putter du mayo, creme fraiche, parmesan, citronsaft og æblecider eddike.

11

Vend det hele sammen, smag til med salt og peber.

Tak fordi du følger med her på min lille madblog.

Hvis du skulle få lyst til at dele denne opskrift på kyllingesalat på de sociale medier ville jeg blive så utrolig glad.

Del endelig gerne billeder hvis du laver en af mine opskrifter det giver en lille madblogger så utrolig meget glæde 😉

Du kan se alle mine billeder på MIN instagram profil lige her.

God madlavning.

Kathrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close
Norsmor© Copyright 2022. All rights reserved.
Close
To the moon