Kokos kyllingenuggets

Koko koko kokosnuggents!

Jeg sang denne udgave af coco jambo mens kokos kyllingenuggets var i ovnen.

– og jeg kan virkelig ikke synge, så det var lidt synd for min mand og Nor.

Fuldstændig fantastiske kokos kyllingenuggets, Nor var stor fan og spiste utrolig godt af disse hapser. Det var jeg nu også og min mand ca en time efter vi havde spist spurgte om jeg lavede en ny portion til aftensmad igen i morgen. Så derfor blev kokos kyllingenuggets godkendt nok til at de kunne komme på bloggen.

Hvis du ikke har græsk yoghurt (jeg brugte 10%) så kan du godt erstatte med creme fraiche men jeg ville ligge på 18% da den er mere fast.

kokos kyllingenuggents

(Dette er en dobbelt portion og Nor der hapser en inden vi skulle spise)

Hvis du vil gøre det nemmere for dig selv kunne man bruge kyllingeinderfillet til kokos kyllingenuggets men så vil jeg nok give dem lidt længere tid i ovnen.

Jeg kan kun anbefale du vender dem efter 10 min det giver mere sprødhed.

Saucen på billedet er en blanding af chili sauce, ketchup, honning, lime saft, ekstra chili og æble cider eddike. Der manglede lige lidt til denne sauce og jeg lavede efterfølgende en creme fraiche dressing med hvidløg, chili. thai basilikum og lime saft. Den fungere nu også ret godt.

Hov nu vi er ved thai basilikum så er det dem på billedet og de bliver KÆMPE store! De er helt fantastiske, så skynd dig at gro dem i din vindueskam. Jeg har dem i drivhuset og kan ikke få nok! De er også skønne i en grøn karry.

kokos kyllingenuggets

Kokos kyllingenuggets

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5)
Af Kathrine Kristensen - Nor's mor Portioner: 6 personer
Prep Time: 15 min Cooking Time: 20 min

Fuldstændig fantastiske kokos kyllingenuggets. De er ovnbagte, nemme at lave og de smager så skønt. De er børnevenlige og derfor helt perfekt til både store og små sultne maver.

Ingredienser

  • 450g kyllingbryst
  • 2 spsk græsk yoghurt
  • 1 tsk djon sennep (med top)
  • 1 tsk worcestershire sauce
  • 100 g kokos
  • 80 g rasp
  • 1/2 tsk salt
  • 1-2 spsk solsikke olie

Instruktioner

1

Tænd ovnen på 185 grader.

2

Skær kyllingebrystet i mindre stykker ca 3x3 cm.

3

I en stor skål røres græsk yoghurt, djon sennep og worcestershire sauce sammen.

4

Put kyllingestykkerne i og rør godt rundt.

5

I en ny skål blandes kokos, rasp og salt.

6

Find en bradepande frem og put bagepapir på.

7

Tag et stykke kylling og vend i kokos blandingen.

8

Placeres på bradepanden.

9

Forsæt til alle kyllingestykkerne er vendt i kokos.

10

Dryp lidt olie på hvert stykke kylling.

11

Sæt pladen i ovnen og bag dem 10 min.

12

Tag pladen ud og vend alle stykkerne og bag 10 min mere.

Tak fordi du følger med her på den lille madblog.

Del gerne billeder på de sociale medier hvis du laver en af mine opskrifter.

Tag, hashtag eller send billeder, jeg bliver så glad, når jeg får tilbagemeldinger fra jer.

Du må også meget gerne dele denne opskrift på kokos kyllingenuggets på Facebook, Instagram eller Pinterest.

God madlavning

Kathrine

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *